2777
2789

تنها کسی که واقعا تو زندگیم دوستم داره بابامه

اون تنها دلخوشیمه

داداشم با همه بدرفتاری می کنه و هیچ کسی رو تحویل نمی گیره ولی خاله هام و مامانم جونشون رو براش می دن و مامانم یه پسرپرسته که فقط عاشق داداشمه و من رو حتی آدم هم حساب نمی کنه و همش باهاش مهربون رفتار می کنم و نمی تونم جلوی مهربونی ام رو بگیرم چون تو حسرتم برای یه دفعه هم شده با من هم مثل داداشم برخورد کنه

خاله هام همین اول که زنگ می زنن سراغ داداشم رو می گیرن با وجودی که داداشم اصلا آدم حسابشون نمی کنه

با وجودی که درسم خوبه و به گفته ی بقیه خیلی خوشگلم و خیلی مهربون و خونگرمم مامانم و خاله هام ذره ای بهم اهمیت نمیدن تنها کسی که دوستم داره بابامه فقط اونه که برام ارزش قائله

با همه خوب و مهربون رفتار می کنم ولی الان حتی یه دوست واقعی ندارم که باهاش درد و دل کنم 😭

خدایا کمکم کن تو بهترین رفیقمی خدا جونم😭

روی خودت سرمایه گذاری کن درست رو بخون و موفق شو و مستقل شو

بزرگران آرزوم اینه درسم رو بخونم به هدف شغلی ام برسم و در نهایت بتونم مادر ۲ تا دختر باشم و بتونم مادر خوبی براشون باشم و دخترام بهم افتخار کنن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به اهدافت برسی و خدا سایه پدرتو بالای سرت نگه داره

امیدارم اون خیلی باهام مهربونه

الان دارم با گریه می نویسم 

بزرگترین هدفم اینه که بتونم یه دانشگاه تاپ قبول بشم و یه موقعیت شغلی عالی داشته باشم و مادر ۲ تا دختر باشم و دخترام همیشه دوستم داشته باشن و بهم افتخار کنن🥺😭

امیدارم اون خیلی باهام مهربونهالان دارم با گریه می نویسم بزرگترین هدفم اینه که بتونم یه دانشگاه تاپ ...

عزیزم انشالله خدا صدای مهربونت رو میشنوه ما کلا دوتا خواهریم ولی مامان بابام یه لحظه ام نگفتن کاش پسر داشتیم بابام همیشه میگه دختر چراغ خونه اس در صورتی که اقوام پدری اکثرشون هر کاری کردن برای پسر دار شدن 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

عزیزم انشالله خدا صدای مهربونت رو میشنوه ما کلا دوتا خواهریم ولی مامان بابام یه لحظه ام نگفتن کاش پس ...

خانواده مادریم با وجودی که ۷ تا پسرن و ۳ تا دختر با این حال پسرپرستن

و مادرم همیشه داداشم رو دوست داشته تازه با اون اخلاق هایی که باهاش داشته و منی که همیشه ی خدا باهاش مهربون بودم

و بیشتر از همه ناراحت اینم که الان حتی یه دوست واقعی با وجود این همه مهربونیم ندارم که بخوام خودم رو پیشش خالی کنم خدایا خودت دست من رو بگیر و هوامو داشته باش🥺😭💚

خانواده مادریم با وجودی که ۷ تا پسرن و ۳ تا دختر با این حال پسرپرستنو مادرم همیشه داداشم رو دوست داش ...

بهترین دوست هر آدمی خداست که نه میتونه از آدم سواستفاده کنه نه میتونه گند بزنه به حال آدم که هر دفعه چه مدلیه تموم حرفات رو به خدا بگو مامانت وقتی قدر تو رو میدونه که برادرت ازدواج کنه توم ازدواج کنی اون موقع میفهمه چه فرشته ای تو خونه اش بوده و به چشم نمیدیده 

بهترین دوست هر آدمی خداست که نه میتونه از آدم سواستفاده کنه نه میتونه گند بزنه به حال آدم که هر دفعه ...

امیدوارم یه روزی مامانم اینو بفهمه

و خدای مهربونم هم حاجاتم رو برآورده کنه😭🥺

امیدوارم یه روزی مامانم اینو بفهمهو خدای مهربونم هم حاجاتم رو برآورده کنه😭🥺

حتما این اتفاق میوفته عزیزم برات حمد خوندم خدا هرچی میخوای بهت بهترینشو بده

ممنونم ازت عزیزدلم

یه کسی رو خیلی دوستش دارم دوست دارم اون هم من رو دوست داشته باش و اینکه سریع تر ببینمش امیدوارم این اتفاق بیوفته برام🥺😭💚

خیلی پدرم رو دوست دارم الان برام کیک تولد خریده پرسیدم مناسبتش چیه گفت مناسبتش اینه که تو دلخوشی زندگی منی🥺💚

ممنونم ازت عزیزدلمیه کسی رو خیلی دوستش دارم دوست دارم اون هم من رو دوست داشته باش و اینکه سریع تر بب ...

عزمزمه انشالله میبینیش و خدا قسمتتون رو با هم یکی میکنه و انقد دوست داشته باشه که جبران همه این روزا بشه

خیلی پدرم رو دوست دارم الان برام کیک تولد خریده پرسیدم مناسبتش چیه گفت مناسبتش اینه که تو دلخوشی زند ...

ای جاااانم  خدا حفظتون کنه برای هم

عزمزمه انشالله میبینیش و خدا قسمتتون رو با هم یکی میکنه و انقد دوست داشته باشه که جبران همه این روزا ...

امیدوارم

اینجوری همه خستگیم شسته میشه و می ره🥺