2777
2789

بچه ها من ۱۷ سالمه تا پنج سالگی تو پرورشگاه بودم مثل اینکه یک سالم بوده مامانم وقتی از بابام طلاق میگیره من رو میزاره پرورشگاه من اینا رو از مسئول پرورشگاهمون شنیدم بعد تو پنج سالگیم یه خانم و آقایی که الان والدینم محسوب میشن من رو به سرپرستی میگیرن هر کاری بگین واسم کردن و من از اعماق وجودم دوسشون دارم ولی هر شب یه فکری مثل خوره میفته به جونم که باید بابا و مامان واقعیم رو پیدا کنم از یه طرفم دلم نمیخواد ذهنم درگیرش بشه چون امسال کنکوری هستم یه بار پیش والدینم حرفش پیش اومد گفتم که میخوام بابا و مامانم رو ببینم خیلی جاخوردن و ناراحت شدن و بحث رو عوض کردن الان من واقعا چیکار کنم دنبال ماجرارو بگیرم و مامان بابام رو پیدا کنم یا کلا بیخیالش بشم؟🥲

میخواستم باور کنم 

نشد متأسفانه 😂

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بزرگ تر شو بعد برو سراغشون حقته بدونی ولی الان وقتش نیست

میدونه ولی این چند روز دست خودم نیست هی میخوام برم پرورشگاه اطلاعاتشون رو بگیرم برم ببینمشون از درس و زندگی افتادم

یعنی شدم عین معتادا شبا نمیتونم بخوابم عذاب وجدان دارم میگم باید برم دنبالشون

الهی اتفاقی افتاده جدیدا ؟

ببین طبیعیه حست ولی به فکرت بی توجهی کرد هر وقت دیدی اومد این فکر سراغت خودتو مشغول کن

برو درس بخون یا موزیک گوش بده 

نذار ذهنت درگیر کنه کم کم کمرنگ میشه برات بشین با خودت حرف بزن بگو اقا امسال درس دارم بعداا به خودت قول بده بعد کنکور. قانع کن خودتو سخته می‌دونم :)

ولی تو قوی تر از این حرفاییی

یهو میری پیدا می‌کنی هوایی میشی یا بدتر یه مشکل میخوری 

هرجور راحتی💔

پسرخاله منم فرزند خونده س، اما هیچوقت دلش نمیخواد پدرمادرش رو ببینه حتی تاجایی که ماامارش رو داریم دوقلو هستن و یک قل دیگه داره 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
میدونه ولی این چند روز دست خودم نیست هی میخوام برم پرورشگاه اطلاعاتشون رو بگیرم برم ببینمشون از درس ...

گویند از حضرت‌امیرالمؤمنین(ع) منقول است هرگاه مشکلی مرا پیش آمد این کلمات بر سه پاره کاغذ می‌نوشتم و در آب روان می‌انداختم. آن مشکل حل می‌شد و کلمات این است.

(هُوَ الحافِظُ وَ الْکافِیُ وَحْدَهُ)

اینو بنویس خدا کمک کن از سرت بپره

الهی اتفاقی افتاده جدیدا ؟ببین طبیعیه حست ولی به فکرت بی توجهی کرد هر وقت دیدی اومد این فکر سراغت خو ...

اتفاق خاصی که نه ولی از وقتی به والدین الانم گفتم که میخوام پیداشون کنم ناراحت شدن و سرد برخورد میکنن و این واقعا به من برخورد و لجم گرفته یعنی میگم من این حق رو ندارم؟🥲

مرسی از حرفایی که زدی❤ سعی میکنم این یه سالم یه جوری تحمل کنم ولی بعد کنکور حتما میرم دنبالشون

پسرخاله منم فرزند خونده س، اما هیچوقت دلش نمیخواد پدرمادرش رو ببینه حتی تاجایی که ماامارش رو داریم د ...

خوش بع حالش منم قبلا اینطوری بودم ولی الان نه حس میکنم آدم هرچی بزرگتر میشه دلش میخواد ریشه و خانواده خودش رو پیدا کنه عین یه آهنربا جذبش میکنن

اتفاق خاصی که نه ولی از وقتی به والدین الانم گفتم که میخوام پیداشون کنم ناراحت شدن و سرد برخورد میکن ...

میدونی شاید میترسن از دستت بدن میترسن بری و دور بشی ازشون از علاقه است 

بخاطر همین 

قربونت گلم ❤️❤️