2777
2789
عنوان

متخصصان شله زرد نذری تشریف بیارید

101 بازدید | 9 پست

بچه ها امسال ۶کیلو برنج نیم دانه خریدم 

دومثقال زعفران و ۱۳کیلو شکر 

به علاوه یک کیلو نیم خلال بادام و چرتاپرتای دیگه 

سوال اینجاست این مقدار چند عدد ظرف تک نفره شله زرد میده از این تک نفره ها که رستورانا توش خورشت میریزن از اونا چندتا میده؟؟؟

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای نی نی تون  صلوات  فرستادم تعدادش رو نمیدونم ولی خیلی میشه زعفران شو بیشتر کن شکرش رو کمتر موقع هم زدن برای ما هم دعا کن عزیزم قبول باشه نذرتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
برای نی نی تون صلوات فرستادم تعدادش رو نمیدونم ولی خیلی میشه زعفران شو بیشتر کن شکرش رو کمتر موقع ...

حتما عزیزم ممنون از راهنماییت

اهانخب ببین اگه میخوای دقیقشو بفهمی اندازه ی ۲۵۰ گرم برنج درست کن ببین چند تا ظرف بهت میدهاونوقت میت ...

پیشنهاد خوبیه🙏

ی پیمانه درست کن بعد ببین چند ظرف میشه 

من همیشه شکر ۱ و نیم برابر میزنم که البته زیاد شیرین نمیشه بنابراین شکر رو یدفعه نریز ، ۸ کیلو که ریختی مزه کن بعد بقیه رو کم کم اضافه کن که با این مقدار به نظرم زیاد شیرین میشه

برا زعفران هم خیلی کم هست اگر زعفران زیاد نمی‌ریزد حداقل رنگ رعفران بگیر بریز که رنگ شله زرد خوب بشه 

البته من با رنگ شله زرد مشکل دارم باید خیلی زعفران بریزم تا خوشرنگ بشه وگرنه خودم نمیتونم بخورم   

ان شاالله نذرت قبول باشه