2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف تو هرچی المپیاد ریاضی بود فککنم رتبه میاورد او سن کمشم هوش مصنوعی بود می‌رفت میدید نمی‌دونم چی بود اسمش💔😂🖐️

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یکی میشناختم تو دبیرستان دختره مخ ریاضی فیزیک بود فقط کافی بود نگاه کته به مسائل تا حلش کنه نمیدونم شاید اگر مشکل مالی نداشت و ادامه میداد مریم میرزا خانی بعدی میشد 

وای متاسفانه وسط یازدهم شوهرش دادن به پسر عمش خانوادش هیچی نداشتن حتی خوراکی اینا نمیوورد مدرسه 

کم سن نه

اما همسرم

در شرایط بد خانوادگی ،پدر معتاد بیکار ،دایی ها اینارو بزرگ کردن از لحاظ مالی ،طلاق پدر و مادر

بیچاره همیشه مورد تمسخر بقیه بخاطر سروضع لباس ها

😭💔

اما رتبه دو رقمی کنکور تجربی

همه شوکه شدن

بسیار باهوشه

حتی الان رشته پزشکی 

رتبه اول در بهترین دانشگاه 

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

نخبه که نمی‌دونم میشه گفت یا نه ولی به همکلاسی داره پسرم کلاس دهم 

از هفتم با هم بودن ماشالا ماشالا معلوم نیست مخ این بچه چیه برای ریاضی و فیزیک 😅😅پسرم میگه معلما جواب سوال ندونن فورا میرن پیشش براشون توضیح بده 

کلاس فیزیک شیمی ریاضی هندسه که با پسرم میرن تماااااام آزمونها رو ۱۰۰ میزنه بدون استثنا 

اصلا یه چیز خارق العاده ای هست هوشش 

همه میگن تک رقمی میشه 

تمام معلم‌های معروف شیراز زنگ میزنن بهش که بیاد رایگان کلاس اونا چون میدونن بعداً رتبه ش عالی میشه و تبلیغ میشه برا آموزشگاه ها 

البته خب مامانش هم فوق تخصص هست باباش هم دکترا داره و هردو استاد تمام دانشگاه شیراز هستن 

باید هم بچه با این استعداد عجیب غریب داشته باشن

یکی میشناختم تو دبیرستان دختره مخ ریاضی فیزیک بود فقط کافی بود نگاه کته به مسائل تا حلش کنه نمیدونم ...

واقعیت اینه که هرچی نخبس توی همون سن کم بدبخت میشن

اینایی که به اسم نخبه بهمون معرفی میکنن صرفا فقط یا باهوشن یکم بیشتر ، یا پولدارن و امکانات خیلی خاصی در اختیارشونه که این میشن ، یا الکی اسم درمیکنن