2777
2789
عنوان

ب نظرتون فازش چی بود

67 بازدید | 9 پست

رفته بودم کلوپی ک همیشه میرم فیلم و سریال میریزم تو فلشم و اقاعه میشناخت منو..ی اقای تقریبا 27 28 ساله ک خیلی خوب و  متینه..کارشو انجام میده و تا ب حال هیچ چیز ناشایستی ازش ندیدم..اخرای فلشم بود ک ی خانومه اهل بجنورد با دخترش اومده بود تا ی دی رو انتقال بده  تو فلش...خانومه گفت چشموابروهات چقدر پر و قشنگه..هرجا بری مشخص میشه شما ذاتا شمالی هستی..از بس شماها زیبایین فلان

ی پسره دیگ ک منتظر بود گفت چه فایده وقتی ادم تنها باشه..من هیچی نگفتم یکم بعد گفت نظرت چیه؟

یهو اون اقا کلوپیه گفت ایشون از دوستان خوبه خانوادگی ما هستن و تو رابطه ب سر میبرن..بعد ب پسره لبخند زد

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.