2777
2789
عنوان

بچهای انسانی میاین یه لحظه

94 بازدید | 13 پست

من از هوش مصنوعی پرسیدم و تمام نمره های سال هفتم هشتم و نهمم رو دادم ، وقتی نمره هارو دید گفت انسانی رو الف میاری ، چاره ای هم نداشتم کسی دور و ورم تجربه هدایت تحصیلی نداشت

حالا که نزدیک هدایت تحصیلی شدیم من مطمئن بودم انسانی رو الف میارم ولی اومدم حرفای بقیه رو توی نی نی سایت خوندم ، دیدم خیلیا ب اوردن

اگه بهتون بگم نمره هام چند شده کسی میتونه بگه الف میارم یا ب؟

اره بگو من خودم امسال میرم سال یازدهم انسانی

شما نمره هاتون چطور بوده؟ الف اوردین؟

فارسی هفتم ۲۰ هشتم ۱۹ نهم ۱۸

عربی هفتم ۲۰ هشتم ۲۰ نهم ۱۶

فارسی هفتم ۲۰  هشتم ۱۷ نهم ۱۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمره هاتون چطور بوده؟ الف اوردین؟فارسی هفتم ۲۰ هشتم ۱۹ نهم ۱۸عربی هفتم ۲۰ هشتم ۲۰ نهم ۱۶فارسی هف ...

عزیزم این نمره هات خوبه ولی مطالعات و انگلیسی هم تاثیر داره ها 

من خودم فارسی و انگلیسی و مطالعات هر سه سال ۲۰

عربی هفتم و هشتم ۲۰ نهم ۱۸ بله الف آوردم 

شما هم اگه اون دوتا درس دیگه  مثل عربی و فارسیت باشه الف میاری نگران نباش نمره هات خوبه 

🎀Love is a million things🎀

عزیزم این نمره هات خوبه ولی مطالعات و انگلیسی هم تاثیر داره ها من خودم فارسی و انگلیسی و مطالعات هر ...

اره مطالعات و زبانم ۲۰ عه اصلا حواسم نبود ، ولی خب من اصفهانم میگن شهرایی که رقابت زیاده سخت هدایت تحصیلی رو الف میدن

اره مطالعات و زبانم ۲۰ عه اصلا حواسم نبود ، ولی خب من اصفهانم میگن شهرایی که رقابت زیاده سخت هدایت ت ...

هدایت تحصیلی اصلا ربطی به رقابت نداره شما نمره هات توی سایت ثبت میشه و خوده سایتم برات اولیت رو میزنه مگر اینکه مدرسه ای که میخوای بری ایراد بگیره که اونم اگه اولویت الف بیاری از لحاظ قانونی غلطه 

🎀Love is a million things🎀