2777
2789
نظر شما خیلییی برای من محترمه و ببخشید ریپلای کردم ولی خواستم بگم از نظر من چرت نیست چون خواهر خودم ...

عزیزم الان باقانون تسهیل خیلی ها وکیل شدن 

شاید تاچند سال پیش عالی بود الان اکه پرونده داشته باشی تازه میشه معمولی

خواهرتون چند ساله وکیله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐 پرستیژ ارایشگر بیشتر از وکیله الان؟خداوندا

ببین دورم اونقدر وکیل دیدم باور کن آیکیوشون در حد ۱۰۰ هم نیست یعنی موندم چیجور وکیل شدن پرس جو کردم دیدم وکیل شدن واقعا آسونه و فقط اسمشه ک با چه دیدگاهی ببینی

والا من هرچی در پیتی میبینم وکیله کجای وکالت کلاس داره خدایی حرفاتون خنده داره

لطفا به نظرای بقیه احترام بزار. وکیل ها شاید بعضیاشون با پارتی قبول شده باشن و مسخره باشن ولی خیلی وکیل های دیگه هستن با درس خوندن و زحمت به اونجا رسیدن و خیلی وکیل های خوبی هستن که همه براشون سرو دست میشکنن. لطفا به هیچکدوم از شغل ها توهین نکن

من الان اگه کسی بگه رنگ مو کلاس نداره با اونم همینطور برخورد میکنم چون به اون شغل هم نگاه کنی انق طرف زحمت کشیده یاد بگیره چیکار کنه که رنگی بشه که میخواد پس بیاین مسخره نکنیمم🙂

...🖤

😐وکالت با رنگ مو یکیه؟نه از لحاظ اجتماعی نه از نظر شرایط تحصیل ن درامداحترامی که به وکیل میزارن کجا ...

وکالت کجاش عرضه میخواد

طرف باباش تو شهرداری رفته دانشگاه آزاد الان دفتر زده وکیله شوهرش هم فروشنده 

نزدیک ده نفردیدم وکیلن پشه میپرونن چه توهماتی زدید

اخه درامد رنگ مو از پزشکی هم بیشتره😂

بستگی داره مقایستون با چه پزشکی باشه.

یه پزشک جراح قلب کم کم ماهی یکی دو میلیارد سودشه

ارایشگر اگر این مبلغو دربیاره باید از اونورم خرج سالن و وسایل و ابزارش کنه

ببخشید مگه دیمی

شغلت رو باید بری اساس تیپ شخصیتت انتخاب کنید

آرایشگری تیپ هنری غیر قراردادی میخواد

دقیقا برعکس حقوق که احتیاج به یه تیپ قرار دادی داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
😐وکالت با رنگ مو یکیه؟نه از لحاظ اجتماعی نه از نظر شرایط تحصیل ن درامداحترامی که به وکیل میزارن کجا ...

عزیزم وکیلی که پرونده نداره کجا اریشگری که از ماشین خارجی میاد پایین کجا!مردم عقلشون توچشمشونه به کسی احترام میزارن که ماشین بهتر ودرامد بالاتر داره !

عزیزم الان باقانون تسهیل خیلی ها وکیل شدن شاید تاچند سال پیش عالی بود الان اکه پرونده داشته باشی تاز ...

خیلی سال بود براش میخوندو دانشگاهشو هم پیش برد و الان فوق لیسانس داره و یکساله وکالت قبول شده خیلی هم سختی کشید واسه قبولیش چون نه سهمیه داشتیم نه پارتی

...🖤

لطفا به نظرای بقیه احترام بزار. وکیل ها شاید بعضیاشون با پارتی قبول شده باشن و مسخره باشن ولی خیلی و ...

من کلا وکالت رو واقعا شغل نمیدونم 

چون دیدم تمام با پارتی دفتر زدن 

هیچ ربطی به هوش هم نداره اکثرا پررو و سر زبون دارن

لطفا به نظرای بقیه احترام بزار. وکیل ها شاید بعضیاشون با پارتی قبول شده باشن و مسخره باشن ولی خیلی و ...

خب اخه زحمتی که برای یه رنگ مو زده میشه رو با سالها تلاش برا وکیل شدن مقایسه میکنی؟ کار اشتباهیه.

اگر یه کار هنری درست حسابی رو باهاش مقایسه میکردی یه چیزی

ولی اخه ارایشگری؟؟؟ رنگ مو؟؟