2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از دست شوهرم

282 بازدید | 27 پست

سرکارم ی هفته تعطیلات بهمون دادن منم اومدم خونه مامانم شهر دیگه الان ی ماه بیشتر میشه ما اصلا رابطه نداشتیم بعد دیشب داشتیم پیام میدادیم بهش گفتم چرا دیگه نمیای سمتم بهم گفت تو خیلی سردی دیگه اصلا لذت نمی‌برم بخاطر همین سرد شدم .منم بهش گفتم حتما میری با کسی بعد نیم ساعت جوابمو داد گفت اگه اینطور باشی اره میرم خیلی دلم شکست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین به خودت برس مردا همینن رابطه میخاد و شاید تو سردی نشون میدی اصلا اینجوری نباش کارای که دوس داره رو بکن آرایش لباس باز بپوش پیشش یکمم تو ناز کن براش همین که یبار بخاد بره با یکی دیگه عادی میشه براش

اصلا نیومد سمتم که بخام پسش بزنم

شایدنیومده سمتت که توبری سمتش میخواسته ببینه کی میای سمتش دیده دیراومدی به این نتیجه رسیده سردی

شوهرت رو ول کردی یه هفتن خونه مامانت رفتی قبلشم 3هفته رابطه نداشتین خیلیه من توعقدم ولی شوهرم پیشم باشه نیادسمتم خودم میرم سمتش

عزیزم ناراحت نشو ولی همیشه مرد نباید پا پیش بزاره این باعث میشه رابطه سرد بشه اگه اون ۳ بار اومد سمت ...

من نمیتونم بعدم واقعا هیچ وقت نیاز نداشتم یعنی کلا دوست ندارم رابطه اگه بعضی وقتا هم باشه فقط بخاطر اون تحمل میکنم چون هیچ لذت نمیبرم

خب ببین به خودت برس مردا همینن رابطه میخاد و شاید تو سردی نشون میدی اصلا اینجوری نباش کارای که دوس د ...

من شوهرم مجردی رابطه داشته با زن بهم گفته اینا و میدونم همیشه اونا با من مقایسه میکنه