2777
2789
عنوان

کلیسای وانک اصفهان

110 بازدید | 16 پست

مسلمان میتونه وارد کلیسا بشه؟

یا منع داره؟

لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرید، فقط سوال پرسیدم!

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

برای بازدید اره براچی نشه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بازدید اره براچی نشه

واقعا؟

آخه میخواستم برم، دوستم گفت اصلا مسلمان رو راه نمیدن داخل کلیسا.

تعجب کردم.

شما رفتین؟

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

اره میشه

من خودمم اونجا رفتم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

واقعا؟آخه میخواستم برم، دوستم گفت اصلا مسلمان رو راه نمیدن داخل کلیسا.تعجب کردم.شما رفتین؟

آره رفتم ن بابا راه میدن 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بله.میشوددرها برای عموم باز استبارها رفتم

ببخشید، آداب خاصی باید رعایت بشه؟ من نرفتم تا به حال.

یجور مثل موزه شده.بلیط میگیری میری میبینیاون تار موی زیرمیکروسکوپ رو حتما ببین😃

واقعا؟

نمیدونستم بلیط داره.

جالبه.

آداب خاصی از نظر احترام و اینا وجود نداره؟ مثلا توی حرم وقتی دست میذاریم روی سینه، تعظیم کوتاهی می‌کنیم یه جور احترام حساب میشه.

اونجا اینطور نیست؟

بله میشه ما هر وقت بخوایم میریم 🤷🏻‍♀️

ممنونم

بعد، موقع عبادت مسیحی‌ها یه جور مزاحمت براشون حساب نمیشه؟

یا آداب خاصی داره؟