2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با شوهره یا خانومه

91 بازدید | 9 پست

فکرکنید یه زن و‌شوهری عقد باشند هنوز سرزندگیشون نرفته باشند

اقاشرکت خصوصی کارکنه با حقوق ۲۰ تومن قراردادی

و بگه دوست دارم عصرها بعد کار همش پیش هم باشیم تاشب

خانم کادردرمان باشه اون سه روز درهفته کارکنه با ماهی ۲۰ تومن و بگه الان که جوونیم باید کارکنیم ما امنیت شغلی نداریم، بخواد دوجا کارکنه، یا بخونه برای ازمون استخدامی و به اقاهم میگه شمام همینکار بکنی

شما با اقاموافقید یا خانم؟

بنظرم با اقا موافقم با دو جا کار کردن از پا در میاید ادم تو پیری پول داشته باشه و حس و حالشو نداشته باشه یا بره سفر چه فایده الان خاطراتتون بسازید خصوصا اول نامزدی.بعد گم کم فشار زندگی خودش تصمیم میگیره دو جا کار کنید یا نه...

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آقا ، ایشون قدر لحظاتشون رو میدونند,کار میکنند که اسایش داشته باشند،در حد توانشون

خانم هم دیدگاه خودشون رو دارند و اهداف خودشون رو،اما زندگی مشترک یعنی رسیدن به تفاهم،اینکه دو شیفت کارکنند به درامد مالی بیشتری میرسند اما اسایش و ارامش چی میشه؟

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اینجا هیچی حساب کتاب نداره چه معلوم کار کنی دوباره ج.نگ نشه و کی از فرداش خبر داره الان خیلی از خانوما حتی حقوق شمارو ندارن و دارن زندگی میکنن با بچه و فلان شما باز دستت جلوتره یه حقوقی داری بنظرم دو جا کار کنی توقع شوهرت هم میبری بالا خیلی سخت میگیری به خودت 

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟