2777
2789
عنوان

سوال درباره ی ارشد

88 بازدید | 7 پست

دوستان من رشتم ریاضی باشه توی کارشناسی آیا میتونم ازمون ارشد رشته ی کامپیوتر رو بدم؟ چون دروس مشترک داریم ولی هرجا گشتم چیزی سردرنیاوردم 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ریاضی بتونه کامپیوتر شرکت کنه.توی دفترچه معمولا می نویسه رشته های مجاز رو . سرچ کنین نت هم مید ...

ممنون❤️

میتونی عزیزم محدودیت نداره من راستش ارشد کامپیوتر دارم ولی خب از اول رشته م همین کامپیوتر بوده ولی تا جایی که میدونم با رشته ریاضی میشه چون ربط داره به کامپیوتر 

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹

میتونی عزیزم محدودیت نداره من راستش ارشد کامپیوتر دارم ولی خب از اول رشته م همین کامپیوتر بوده ولی ت ...

مرسی عزیزم❤️

راستش میخواستم شروع کنم بخونم برای ارشد ولی خب تنها دروس مشترکم با کامپیوتر ریاضی1و2 و آمار و گسستس 

نگرانم بشینم به جای دروس تخصصی رشته خودم برا کامپیوتر رو بخونم و یه دفعه بگن نمیشه اونوقت هم از کامپیوتر میمونم هم از رشته خودم 

مرسی عزیزم❤️راستش میخواستم شروع کنم بخونم برای ارشد ولی خب تنها دروس مشترکم با کامپیوتر ریاضی1و2 و آ ...

اره خب اینم هست ولی واسه اون چیزی که میخوای تلاش کن

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹