2777
2789
عنوان

کمکککک از پوشک گرفتن

95 بازدید | 14 پست

دخترم چند روز دیگه میشه ۲ ساله

من اجباری برای از پوشک گرفتن نداشتم

خودش از یکسالگی به زور پوشک می پوشید،فقط وقتی واقعا جیش داشت میذاشت پوشکش کنم

۱۸ ماهگی نه میذاشت پوشکش کنم نه تو لگنش جیش می کرد

۱۹ ماهه دیگه حاضر شد تو لگن جیش کنه و من داشتم نفس راحت می کشیدم

حتی تو خواب هم بیشتر وقتا بیدار می شد و دست می گرفت،می فهمیدم جیش داره می بردم دستشویی

الان یک هفته اس دست میگیره،می برمش جیش نمی کنه

بعد یهو تو خونه جیش می کنه

نمی دونم چش شده😪

من اصلا عکس العمل بد نداشتم

تو خونه هم جیش می کرد سرش داد نمی زدم،فقط با جدیت می گفتم جیش تو دستشویی 

ببین براش یک هدیه مثلا ابنبات بده بعد از اینکه رفت سرجاش جیش کرد و بهش بگو اگه اینو میخوای برو اونجا جیش کن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین براش یک هدیه مثلا ابنبات بده بعد از اینکه رفت سرجاش جیش کرد و بهش بگو اگه اینو میخوای برو اونجا ...

مگه سگه😭

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

مگه سگه😭

😂😂نه ولی واقعا جواب میده مخصوصا اگه عاشق این جور چیزا باشه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

ببین براش یک هدیه مثلا ابنبات بده بعد از اینکه رفت سرجاش جیش کرد و بهش بگو اگه اینو میخوای برو اونجا ...

اینکارو کردم

بهش گفتم شکلات می دم

جیش نمی کنه

بعد با جیغ و داد اون شکلات هم میخواد

دختر من دوسال هشت ماهه هست هنوز نتونستم بگیرم دکترش گفت بهش استرس نده هر وقت آمادگی داشته باشه خودش ...

منم برنامم همین بود

اصلا اهل مجبور کردن نیستم

خودش زود اقدام کرد

در عوض هنوز چند تا کلمه بیشتر نمی گه

اینکارو کردمبهش گفتم شکلات می دمجیش نمی کنهبعد با جیغ و داد اون شکلات هم میخواد

مکانشو عوض کن اگه حیاط دارید ببرش اولش تو حیاط دستشویی کنه شاید اینجوری براش راحت تر باشه

وآسه بچه اولم ۲ سال و یک ماه بود،با برچسب و ژله و ..... از پوشک گرفتم

خیلی هم خوب جواب داد

وآسه بچه اولم ۲ سال و یک ماه بود،با برچسب و ژله و ..... از پوشک گرفتمخیلی هم خوب جواب داد

من بچه خواهرم دو سالش نیست ولی چون دوست داره بره بیرون تو حیاط وقتی دستشوییش میاد حتی اگه پوشک باشه باز میکنه که بره بیرون 

دختر من هنوز چند روز دیگه میشه ۲ سالهدختر شما از کی قشنگ حرف زد؟

قبل دوسالگی بیشتر از دویست تا کلمه می‌گفت ..بعد دوسالگی دیگه راحت جمله میگه همه چی عین ما بزرگترها حرف زد الان ک دوسال هشت ماه هست ک دیگه راحت راحت حرف زدنش