2777
2789

خانوما عکس سونو تاپیک قبل هست من نمیدونم باید چیکار کنم چون که یه بچه سه ساله و یه بچه چهار ماهه دارم همین که فهمیدم باردارم سقط کردم ولی خونریزی هیچی ندارم رفتم سونو گفت بقایا مونده نمیدونم دوباره قرص بخورم یا برم برای کورتاژ اصلا چهار هفته و چهار روزم بود که سقط کردم بعضیا میگن چون زود قرص مصرف کردی برا همین خونریزی نداری باید صبر میکردی ولی نمیخاستم قلبش تشکیل بشه گناه کنم الان چیکار کنم خونریزی کنم هرچی دمنوش میخورم طناب میزنم فایده نداره عکس سونومو ببینید نکنه اصلا سقط نشده سونو اشتباه گفته ؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو از دکتر بپرس. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

مگه میشه سقط بدون خونریزی

دم کرده بابونه

دم کرده تخم هویج

دم کرده تخم شوید

دم کرده رازیانه

ترکیب سیاه دونه و عسل صبح و شب یک قاشق مربا خوری

من با اینا بقایا رو دفع کردم

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
مگه میشه سقط بدون خونریزیدم کرده بابونهدم کرده تخم هویجدم کرده تخم شویددم کرده رازیانهترکیب سیاه دون ...

فقط دوتا لخته خون دیدم اخه من خیلی زود فهمیدم باردارم شما چند هفته بودی؟؟

منم مث شما بودم۵هفته بودم یه هفته ای سقط کردم ولی خیلی عذاب وجدان دارم من با قرص سقط شد

من۱۲تا قرص مصرف کردم هیچی خونریزی نداشتم تا فردا صبحش دوتا لخته خون اومد و تموم شد دیگه خونی ندیدم من هیچجوره نمیتونستم نگه دارم دوتا بچه هام کوچیکن اونا نابود میشدن 

فقط دوتا لخته خون دیدم اخه من خیلی زود فهمیدم باردارم شما چند هفته بودی؟؟

سه ماهه بودم 😔

دکترم با کورتاژ مخالف بود من حتی قرصم نخوردم عطری اینا رو بهم داد خیلی طول کشید و اذیت شدم اما رحمم کامل پاک شد

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

منم بعد بدنیا اومدن دخترم پریود نشدم رفتم دکتر زنان گفت هماتوم داری و اگه اون رفع نشه باید رحمت و در بیاریم 

شما هم حتما حتما پیش یه فوق متخصص زنان یا متخص زنان برین. 

دختر خاله منم بخاطر بقایای جنین 5روز هم تو کما بود 

تو رو خدا حتما پزشک زنان برین اینجا  راهنمایی ما کاربراکه تخصص نداریم کافی نیس