2777
2789
عنوان

برای فرهنگیان پوشش مون باید چطور باشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست
به نام خدا مقنعه چونه دار ابرو کالای چادر ساق دست در صورت مشاهده تار مو از مغنعه هد کفش نصفه پاشنه ب ...

🥲🤣🤣عجب بساطیه

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

نه من خالم بدون چادر و اینا با یه پوشش معمولی و خط چشم دائم رفت

قبولم شد 

پارتی و اینا نداشت

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایی من قبول شد فرهنگیانقبلش قرتی عجیب و غریب من دائم میگفتم یکم عین آدم بپوشالان ک همه دیگ قرت ...

من قبلا خیلی معتقد بودم ولی الان دوست دارم بدون چادر باشم 🥲

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

من قبلا خیلی معتقد بودم ولی الان دوست دارم بدون چادر باشم 🥲

برعکس شدی

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بله من هم معلمم ولی اون قرتی بعد از استخدام شدن هست قبل اون باید رعایت کرد

😅اها اینکه بده اخه 

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

دیگه اینجوری میخان چکار باید کرد

😂آره واقعا 

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

🥲🤣🤣عجب بساطیه

ذکر هرروز یادت نره خواهرم ۷ صبح دعای ظهور امام زمان ۷و نیم دعای توسل روزای چهارشنبه هم ۶ صبح دعای فرج

به جای خداحافظ بگو در پناه خدا با همکاران خیلی قاطی نشو همچنین به بچه ها هم خیلی رو نده سعی کن جلو پدر و مادرشان خاله خرسه مهربونم و تو کلاس دیو دوسر 🤣

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است