2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همه غذامونو بخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 60 پست

اون وقت اونایی که غذای شما رو لمبوندن چه غلطی کردن بعدش رفتن بازم مال خودشون رو هم خوردن

خوب وقتی مال شما رو خوردن و سیر بودن باید غذای خودشون رو می دادن به شما

بچه ها هم غلط کردن جمع شدن حالا هم که شدن بهشون می گفتید یا صبر کنید همه بیان یا شما هم برید از مادرهای خودتون بگیرید بخورید

مادر شوهرت خنگ تشریف داشته یا مال تو مفت بوده به باد داده

زبون نداری یه کلمه بهش بگی

یا به بچه ها می گفتی

می گفتی ما واسه فلانی(خواهر شوهرت)زودتر گرفتیم برید شماهام اگر می خواید بگید مامان هاتون براتون لقمه بگیرن یا صبر کنید همه بیان

فقط بلدید بی زبونی کنید و بیاید اینجا بگید که فایده ای نداره

چقدر همش این حور تاپیک ها اینجاست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب ، یعنی همه نشستن دور سفره بعد هر کی غذای خودش و خورده و به بقیه نداده ؟ خوب اینجوری که خیلی ...

معمولا هرکس واسه خودش میکشه یا حالا اگر غذاش اضاف موند یک ظرف میزاره اون سر سفره .

کار مادرشوهرتون به کنار 

با چه خانواده های گاوی میرید بیرون 

خجالت نکشیدن دیدن بچه اشون از غذای شما خورده هیچ تعارفی نزدن ؟؟

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

ولی من از مادرشوهرمم حرصم گرفته

چکار میکرد؟😁نمیداد میگفت برین واس خودمونه؟ی پشت پا هم میزد بهشون😅

بچه خودت به خاله بگه ی لقمه بده،اگه نده یا کم بده،نمیگی خسیسه،گداس؟

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
چکار میکرد؟😁نمیداد میگفت برین واس خودمونه؟ی پشت پا هم میزد بهشون😅بچه خودت به خاله بگه ی لقمه بده،ا ...

ولی از کیسه خلیفه بخشیدن هم درست نیست 

میشد به بزرگتراشون بگه سفره زودتر بندازیم بچه هاشون گشنه اند یا لقمه کوچیک میگرفت واسشون اونطور کا مادرشوهرم میگرفت و میتپوند تو ساندویچا میخواست انگار کارگر سیر کنه

خواهرشوهرت که گشنش شد دیگه شماسفره مینداختین باهم میخوردین،سفره خانواده ها جداس دیگه چرا منتظر اون ی ...

اینا یه اخلاق مضخرف دارن اگر کسی وسط سفره رسید حق داره از بقیه ناراحت بشه چرا منتظرش نموندن 

چکار میکرد؟😁نمیداد میگفت برین واس خودمونه؟ی پشت پا هم میزد بهشون😅بچه خودت به خاله بگه ی لقمه بده،ا ...

میگفت ما واسه فلانی زودتر گرفتیم شما هم اگر می خواید زودتر بخورید برید مامان هاتون بگید

خاله هم با بچه کل فامیل فرق داره اون یدونه بچه است مادرش هم حواسش هست کار خواهرش رو جبران کنه

بگن خسیس و گداست چه اهمیتی داره

اینام میگن اونا گشنه و نخورده هستن 

واقعا نظراتتون فقط

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ولی از کیسه خلیفه بخشیدن هم درست نیست میشد به بزرگتراشون بگه سفره زودتر بندازیم بچه هاشون گشنه اند ی ...

خودتم گفتی چندبار مادرشوهر زحمت کشید غذا درست کرد،این بار هم شما

بابااااااا تو نیکی کن در دجله انداز

دلتو بزرگ کن.بزززززززرگ

من از کل این داستان فقط نکته مثبت دیدم.که غذای تو برای بقیه چقد لذیذ بوده

بقیش رو اصلا فکر کن نذری دادی

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴