2777
2789
عنوان

قدیما میگفتن زن بسازو زندگی کن الان میگن سندروم استکهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 22 پست
به نظرم چون روحیات زن با مرد متفاوته کوتاه میاد و سریع دور از جون شماها خر میشه اگه دقت کنید خانمایی ...

وای راست میگی بخدا من کمی روحیه م مردانه ست     مستقل و کمی مغرور (توی مسائل مالی) و از حالت عادی خانوم بودن جسارتم بیشتره    اگ کسی دستش بالابره بخاد کتک بزنه نمیدونم چ واکنشی نشون بدم 

کاری که به اینکه حالا یه سریا مجبورن بسازن ندارم.بحث اونایین که این چیزا رو توجیح میکنن و زنی که همه ...

قدیمیا میگفتن فلان عروس زبون درازه تو مفهوم امروزی به زنی که از حق خودش دفاع میکرده میگفتن زبون دراز

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم چون روحیات زن با مرد متفاوته کوتاه میاد و سریع دور از جون شماها خر میشه اگه دقت کنید خانمایی ...

نه عزیزم اینا بخاطر فرهنگ غلطه.صدها ساله که جا افتاده زن خوب زنیه که با همه چیز میسازه.اون خانماییم که زیر بارش نمیرن جسور و خیلی خیلی عاقلن که چرت و پرتای عرف براشون مهم نیست حال خودشون مهمه و میدونن کسی عمر و جوونیه از دست رفتشونو بهشون برنمیگردونه و دهن مردم همیشه بازه

کاربر خانم هستم.

درست میگی، توی جوامع مردسالار مثل ایران، این وضعیت خیلی دیده میشه. زن‌ها یا به خاطر وابستگی عاطفی، یا به خاطر ترس از تغییر شرایط، تحمل می‌کنن و خودشون رو متقاعد می‌کنن که باید بسازن. اینو میشه همون سندروم استکهلم دونست، که توش فرد در مقابل آزار و اذیت، به نوعی وابستگی پیدا می‌کنه. مشکل اینجاست که توی این شرایط، زن‌ها خود رو کم‌تر از مردها می‌بینن و خیلی‌ها به خاطر ترس از قضاوت اجتماعی یا مشکلات اقتصادی نمی‌تونن جدا بشن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اون سندروم خیلی فرق داره و یک بیماری روانی هست

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

توی نت سرچ کن همه اینا سندرم استکهلم میشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

احتمالاً نمونه رایج آن را در روابط زن و شوهری یا والد فرزندی دیده باشید.برای مثال، مردی دائم همسر خود را مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار می دهد اما زن با وجود این، همسر خود را ترک نمی کند و شاید چندین سال نیز با همین شرایط به زندگی خود ادامه دهد.سندروم استکهلم یک واکنش روانی است که در آن فرد نسبت به شخصی که او را مورد آزار و اذیت قرار داده، احساس همدردی کرده و در برخی مواقع به او وابسته می ‌شود. این سندرم در موارد دیگری مثل همسر آزاری، تجاوز یا سوء استفاده از اطفال هم ممکن است دیده شود.