بچه بودم یه خانمی تو فامیل بود که یه شوهر عوضی داشت شوهره خیلی اذیتش میکرد یادمه وقتی میخواستن از قوی بودن و بساز بودن اون زن حرف بزنن میگفتن فلانی سنش کم بود از شوهر کتک میخورد نمیزاشت خانواده چیزی بفهمن الان اون خانم هفتاد و خورده ای سالشه و این اتفاقا مال قدیم بوده ولی همین الانم بعضیا از جانب شوهر مورد ظلم قرار میگیرن متقاعد میشن مردا همینن و باید با شرایط بسازن یا تو حالت بدتر چیزی که تو نینی سایت زیاد میببنیم آدمیایی کتک میخورن طرد میشن ولی میگن نمیتونم جداشم چون عاشقشم به این وضعیت میگن سندرم استکهلم وقتی شخص عاشق شکنجه گر خودش میشه توی جامعه های مرد سالار مثل ایران سندرم استکهلم توی زنا خیلی زیاده چون زنا میدونن به خاطر نابرابریا ممکنه بعد از طلاق شرایط بدتری پیدا کن
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نظرم چون روحیات زن با مرد متفاوته کوتاه میاد و سریع دور از جون شماها خر میشه اگه دقت کنید خانمایی که یه کم روحیه ی مردونه تر دارن زیر بار نمیرن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹