2777
2789

بچه بودم یه خانمی تو فامیل بود که یه شوهر عوضی داشت شوهره خیلی اذیتش میکرد یادمه وقتی میخواستن از قوی بودن و بساز بودن اون زن حرف بزنن میگفتن فلانی سنش کم بود از شوهر کتک میخورد نمیزاشت خانواده چیزی بفهمن الان اون خانم هفتاد و خورده ای سالشه و این اتفاقا مال قدیم بوده ولی همین الانم بعضیا از جانب شوهر مورد ظلم قرار میگیرن متقاعد میشن مردا همینن و باید با شرایط بسازن یا تو حالت بدتر چیزی که تو نینی سایت زیاد میببنیم آدمیایی کتک میخورن طرد میشن ولی میگن نمیتونم جداشم چون عاشقشم به این وضعیت میگن سندرم استکهلم وقتی شخص عاشق شکنجه گر خودش میشه توی جامعه های مرد سالار مثل ایران سندرم استکهلم توی زنا خیلی زیاده چون زنا میدونن به خاطر نابرابریا ممکنه بعد از طلاق شرایط بدتری پیدا کن 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

استکهلم تلفظش چه جوریاس؟!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استکهلم تلفظش چه جوریاس؟!

اِس

توک

هُلم

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

وقتی پول حمایت ،درآمد و مهارت نباشه وبچه داشته باشی،مجبوری تحمل کنی

گفتم تو جامعه ای که برابری نباشه این سندروم شایعه چون زنا چاره ای ندارن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

به نظرم چون روحیات زن با مرد متفاوته کوتاه میاد و سریع دور از جون شماها خر میشه اگه دقت کنید خانمایی که یه کم روحیه ی مردونه تر دارن زیر بار نمیرن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

کاری که به اینکه حالا یه سریا مجبورن بسازن ندارم.

بحث اونایین که این چیزا رو توجیح میکنن و زنی که همه مدل تحقیر میشه رو زن زندگی میدونن.و زنی که زیر بارش نره میشه هار و زندگی نکن‌!!

کاربر خانم هستم.

ینی واقعا میتونن کسی رو ک کتکش زده دوس داشته باشه؟ ولی بنظرمن از بی پشتیبان بودنه ک میمونن خونشون

من تو ویکی میخوندم همه اینا سندرم استکهلم میشه