2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده

110 بازدید | 11 پست

هر کی بهم بدی میکرد مسخرم میکرد بهم طعنه میزد و‌‌‌‌‌....هیچی نمی‌گفتم جوابشو نمیدادم باخودم میگفت جوابشو بدم باهام بد میشه هیچوقت نتونستم به رفتار زشت آدما جواب بدم تازه باز دوباره میرفتم باهاشون گرم میگرفتم وحرف میزدم 

الان یاد اون روزا میافتم دلم میخواد تلافی رفتار اون آدمارو سرشون بیارم ومثل خودشون رفتار کنم حرصم میگیره چرا اونموقع بجای فاصله گرفتن ازشون باهاشون حرف میزدم ولی دیگه نمیشه کاری کرد ولی حسرتش رو دلمه اون

از خودم عصبانی هستم چرا همون موقع دهن طرفو نبستم وباهاش برخورد نکردم

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا نقطه مخالف شما بودم هرکی کوچیکترین چیزی میگفت میپریدم بهش و بلافاصله جوابشو میدادم حتی تندتر و بدتر 

اما خدا رو شکر از وقتی که یوگا میرم الان یک سال شده به حدی تاثیرشو روی من گذاشته که حرف بقیه اندازه باد هوا برام ارزش نداره ذره ای به همم نمیریزه خودمم اهمیت نمیدم

من قبلا نقطه مخالف شما بودم هرکی کوچیکترین چیزی میگفت میپریدم بهش و بلافاصله جوابشو میدادم حتی تندتر ...

ولی منم دیگه خیلی در بابرابر رفتار زشتشون منفعل بودم وباعث میشدم هر چی دلشون میخواد بهم بگن اینطوری هم خوب نیست

چقدرررررررر من

اما دیگه همون نیستم دوران دبیرستان بیشتر اون طور بودم 

الان عقیدم مهمه

نمیزارم توهینی شه بهم

من دختر چادریم همیشه مورد تمسخر بودم

اما الان کافیه ینفر توهینی بهم بکنه

چششو از جاش درمیارم😈😈😈😈

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

چقدرررررررر مناما دیگه همون نیستم دوران دبیرستان بیشتر اون طور بودم الان عقیدم مهمهنمیزارم توهینی شه ...

من متاسفانه دانشگاه اینطور بودم 

خیلی حس بدیه ولی تصمیم دارم جبران کنم

ولی حسرت اون روز ولم نمیکنه

من متاسفانه دانشگاه اینطور بودم خیلی حس بدیه ولی تصمیم دارم جبران کنمولی حسرت اون روز ولم نمیکنه

همش از کمبود اعتماد به نفسه بخدا

همششششششش

بالا ببر اعتماد به نفستو 

یه چیز بگم

از تو فقط یدونه توی این دنیا هست

حتی شبیه تو کسی نیست

من دوست صمیمی دانشگاهم خیلی رومخ بود خرخونه یکبار من از اون بیشتر گرفتم گفت این امتحان مورد قبول نیست

بی احترامی نکردم اما قشنگگگگگگگگگگگ جوابشو دادم و قطع ارتباط

الان دوست خیلی دارما

اما صمیمی ترینش همسرمه و مادرم

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

همش از کمبود اعتماد به نفسه بخداهمشششششششبالا ببر اعتماد به نفستو یه چیز بگماز تو فقط یدونه توی این ...

بله کار درستو شما کردین چقدر رو مخ بوده

من متاسفانه اعتماد بنفسم کمه

درسته بهترین دوست خانواده آدمه