2777
2789

۲تا پیج داشتم اولی ۴کا فالوور دومی ۱۱۸تا 

شاید ماها متوجه اثر مخربی که اینستاگرام تو زندگی و رابطه هامون و ...داره نشیم 

اما یه روز به خودت میای میبینی شدی یه آدم مقایسه گر که کل روزاشو تو اکسپلور چرخیده  

نه روحی مونده برات نه روان سالمی

نه تنها اینستاگرام بلکه همین نی نی سایت خیلی ممکنه با اعصاب و روانتون بازی کنه

تاپیکایی از قبیل خیانت و نشر حال بد استارتر تاپیک ها که قبلا خودمم داشتم جزئی از این دسته میشدم 

فقط و فقط باعث حال بدی خودتون میشه🫤

شاید بگید دلت خوشه عامو تنها تفریحمون اینستا گردیه 😒

ولی واقعا این شکلی نیست 

تو این ۴هفته ای که به لطف خدا کنارش گذاشتم 

کلاس زبانمو باز شروع کردم

به حرف پدر گرامیم گوش دادم و بیشتر تمرین رانندگی کردم که ماشین بنده خدا‌رو هی نکوبم ب اینور و اونور

یه کتاب جدید شروع کردم

هر بعد از ظهر میرم پارک میدوئم 

دیگه خیلی سرخوش شم برای امتحانای شهریور ماه میخونم 

خلاصه که دارم از دست افسردگی نجات میدم خودمو نمیخوام افسردگیه بتازونه 

تو این افسردگیه چند شاخه موی سفید در آوردم 

فشارم مرتب میرفت بالا

۳بار پنیک شدم

اما دیگه بسه افسردگی لعنتی بچرررخ تا بچرررخیم🤙💪

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمن ۱۴۰۲ حذف کردم و تو ترکم با افتخااااار

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

بهمن ۱۴۰۲ حذف کردم و تو ترکم با افتخااااار

پایدار باشههه

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

مقایسه که درست نیستولی بنظرم خوبه ادم ۴ تا ادم غیر فامیلاش ببینه ، این که دیگران چه جوری زندگی میکنن ...

همه آدما تو‌مدار خاص خودشون در حرکتن‌اینکه تلاش کنی برای بهتر شدن عالیه 

ولی اینکه ببینی کی چیکار میکنه بعد ما تلاش کنیم ازش بزنیم بالا میشه چشم و هم چشمی

خیلیی هم عالی فقط واقعا واسه شهریور از الان میخونی؟ من میخواستم هفته آخر مرداد شروع کنم🤕

درسامون سخته من همین الانش همچیو فراموش کردم

من از اول نداشتم.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

من از اول نداشتم.

چیزیو از دست ندادی