2777
2789
عنوان

خانم های باتجربه در خواستگاری

172 بازدید | 15 پست

_

من و یک آقایی برای ازدواج به هم معرفی شدیم، دو بار تلفنی صحبت کردیم و دو روز قبل هم حضوری همدیگه رو دیدیم، از اون روز دیگه خبری ازش نشد توی این چند روز هم که با هم حرف می‌زدیم خیلی مشتاق بنظر میرسید.

می‌خوام تکلیفم مشخص بشه چطور بفهمم نظرش چیه؟

از معرف هم نمیتونم بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی اصلا نشون نده که پیگیرشی و خوشت اومده 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

اگه از معرف نمیتونی بپرسی دست نگه دار ، اصلا اصلا بعد از قرار چه دوستی باشه چه خواستگاری خانم به آقا نباید پیام بده حتی اگه وسیله ای دستش داره …

ایشون که تماس گرفت بپرسید چرا خبری ازش نشد

اصلاااا و به هیچ عنوان هیچچچ پیامی ندهببین چند بار دارم تاکید میکنمممردا خودشون یکیو بخودن زمینو زما ...

می‌خوام بدونم مشکلم چیه چون این قضیه خیلی داره برام تکرار میشه

می‌خوام بدونم مشکلم چیه چون این قضیه خیلی داره برام تکرار میشه

وای نهه

ازش دلیل نخواه..

قسمتت نبوده حتما..حسم میگه به وقتش یکی سر راهت قرار میگیره که قبلیا رو میزاره جیبش

تو فقط حفظ غرورکن... معرفم ازت پرسید بکو زیاد پسندت نبوده و معیاراتو نداشته

تو مشکلی نداری خاستگارای سنتی متاسفانه ازین حرکات غیب شدن زیاد میزنن

سنتی سنتی هم نبوده آشنایی از طریق یه دوست مشترک بوده خانواده ها فعلا در جریان نبودن

وای نههازش دلیل نخواه..قسمتت نبوده حتما..حسم میگه به وقتش یکی سر راهت قرار میگیره که قبلیا رو میزاره ...

یعنی از خودم دیگه خجالت میکشم حتی موردای خیلی پایین هم میان و میذارن میرن