2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این متن چیه؟؟

148 بازدید | 13 پست

#خیانت

چطور یک زن، ناخواسته شوهرش را

در مسیر #خیانت قرار میدهد؟!!!

نخست لازم است بدانید، آمار نشان میدهند اکثر #خیانت ها با دوستان و آشنایان نزدیک به همان خانم اتفاق می افتد. مثلا رابطه‌ی شوهر با خواهر خانم؛ دوست خانم؛ همکار خانم؛ دختر خاله و...

حال چطور یک زن خود زمینه #خیانت شوهر را فراهم میکند؟!!! 🤔

برخی از زنان، در جمع‌های خودمانی و زنانه؛ در مورد هر چیزی از #زندگی خصوص خود با یکدیگر صحبت میکنند، حتی از رابطه‌ی #جنسی خود و همسرشان...!

مثلا میگویند همسر من فلان رفتار را دوست دارد، فلان رنگ لباس را دوست دارد. یا می‌گویند #شوهرم از من فلان خواسته‌ی جنسی را دارد؛ اما من انجام نمیدهم!!!

این زنان براحتی دارند عواملی که باعث #تحریک جنسی شوهرشان می‌شود را در اختیار دیگران قرار میدهند! براحتی دارند #خواسته‌هایی که شوهرشان دارد و آنها تامین نمی‌کنند را در اختیار دیگران قرار می‌دهند. آنهم کسانی که شوهر وی را  می‌شناسند و با وی در ارتباط هستند. حال #رابطه نزدیک یا رابطه دور در حد سلام و احوالپرسی

حال فقط کافیست یکی از این زنان که در ان جمع حضور دارند، از شوهر این خانم خوشش بیاید یا به زندگی آنها #حسادت کند. با اطلاعاتی که بدست آورده که شوهر این خانم چه خواسته‌هایی دارد که همسرش #تامین نمی‌کند؛ براحتی می‌تواند از این روش زمینه اغوا کردن آن مرد را فراهم کند. فقط کافیست آن مرد کمی #لغزش داشته باشد!!!

لذا خانم‌ها در جمع‌های زنانه، حتی برای خواهر، #رازهای زناشویی خود را فاش نکنند و در خصوص اتفاقاتی که در اتاق خوابشان روی می‌دهد؛ با کسی صحبت نکنند.

همانقدر که نباید قدرت خدا را دست کم بگیرید، نباید وسوسه‌های #شیطان را هم دست کم بگیرید...! 👌

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک نباید حرفی بزنیم .. ولی اینکه مقصر اصلی خانومان غلطه..

در این موارد مرد رو یه انسان بی اختیار و بی اراده همیشه تعریف میکنن😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

مرد اگر مرد باشه هزار تا از این دلیل و مدرک ها هم دال بر خیانتش نمیشه این متن ها فقط واسه توجیح خیانت مردها و انداختن تقصیر گردن زن ها

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
معلومه ک نباید حرفی بزنیم .. ولی اینکه مقصر اصلی خانومان غلطه.. در این موارد مرد رو یه انسان بی اخت ...

گفته که اگه مردی لغزشی داشته باشه نه همه ی مردا . البته مردایی که لغزش دارن چشمشون کلا دنبال مادر زنم هست چه برسه به خاهر زن و زنایی که عشوه بخان بیان براشون که دیگه هیهاته

اون مردايي كه با زناي خيابوني يا همكاراشون خيانت ميكنن چي احتمالا يه توجيه مسخره هم اونجا پيدا ميشه كه زنو مقصر جلوه بده اما در كل مخالف افشاي مسايل خصوصي به خصوص زناشويي پيش ديگران هستم

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

كلا نميدونم چه حكمتيه كه همونايي كه ميگن زن عقلش كمه و بايد اختيارش دست مرد باشه و هميشه يه مرد براش تصميم ميگيره تو اين يه مورد ميگن مردا دست خودشون نيستو كلا معصوم و بي گناهن و تقصير زناست كه مردا به راه بد ميرن نميدونم پس چجوري اختيار زن و ميدن دست يه موجودي كه ببخشيد اختيار پايين تنه خودشم نداره

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!