2777
2789

شوهرم هر سری می‌رفتیم شهرستان نمیذاشت برم خونه بابام یا کلی سرش دعوا میشد این سری که رفتیم واقعا خیلی اذیت کرد می‌گفت همش خونه بابای من منم کلی راه بخاطر خانوادم میومدم خیلی در موردش با خودش صحبت کردم و قانع نشد این سری رفتم با پدر شوهر و مادرشوهرم در میون گذاشتم ولی اونام می‌گفت اگه میگه تریم بعدش پشیمون میشه در حالی که اینطوری نیست سر این موضوع که نمی‌رفتم خونه پدرم اینا خیلی خانوادم ازم ناراحت میشدن اما کسی نبود که دیگه دردمو بگم بهش 

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز اماده شو بگو دارم میرم خانوادمو ببینم تو هم باید بیای. خیلی قاطع و جدی

اگه گفت نرو. بگو من دارم میرم تو هم باید بیای

اگه نیومد گفت خودت تنها برو. بهش بگو اگه نیای منم دیگه نمیام خونه بابات.

سر حرفت بمون.  مگه ادم چقدر زندست که گیر یه زندانبان بیوفته و نتونه خانوادشو ۲ دقیقه ببینه 

اصلا به چه حقی تورو از دیدن خانوادت محروم میکنه

چرا مگه من حق ندارم پدر و مادرم ببینم

چرا حق داری ببینی من اوایلش خانواده همسرم مطلع بحثا و اختلاف نظرای ما بودن

ببین عزیزم من تجربم و میگم فقط.. خانواده شوهر پسرشون دزد هم باشه از نظر اونا مهندسه بدم باشه میگن ما بدیم که پسرشون بده 

هیچوقت دلشون برای عروس نمیسوزه 

از یه نفر عاقل مشاوره ای چیزی کمک بگیر شوهرتو رام خودت کنی یکم با سیاست پیش بری فکر میکنم بهتر میشه

مردا مثل بچه میمونن من امتحان کردم وقتی با محبت و مهربونی و ناز ازش یه چیزی میخام محاله نه بگه 

خانواده شوهرت نزار از هیچی خبردار شن مگر اینکه دیگه به ته خط برسی

بعد یه روزی همه این مشکلا رو میکوبن تو سرت بعدشم با این کارت شوهرتو به اونا نزدیک میکنی فقط

چرا حق داری ببینی من اوایلش خانواده همسرم مطلع بحثا و اختلاف نظرای ما بودنببین عزیزم من تجربم و میگم ...

ن اصلا این اولین بار بود درسته این سری میگم باید به همه حتی خانوادت بفهمونی ما با هم اوکییم و تو هم کنارمی

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚