2777
2789
عنوان

چقدر تو خونه مادرشوهر کار کنم

81 بازدید | 11 پست

من عقدم

وقتی میرم خونه اونا 

ظرف میشورم و سفره اینا رو جمع میکنم مثلا اگر 2 روز هم خونشون بمونم  یه وعده غذا رو من درست میکنم

اما مامانم میگه نمیدونم تمیز کاری کن و اصلا نذار مادر شوهرت دست به سیاه و سفید بزنه  در چه حد کارکردن تو خونه مادر شوهر  خوبه؟

🤍✨️Hala Madrid

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا آشپزی نمیکنم ولی ظرف می‌شورم همین فقط سفره جمع میکنم با کمک و ظرف ها رو می‌شورم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یچیزی میگناگه مادرشوهر خوبی داری خوبی کردن بهش بد نیست ، اونم برمیگردونه+بزرگترتهمادرت یک مادر نمونس ...

منم به خاطر همین میگم چون این زن تا الان فوق العاده مهربونه

و هی برا من کادو می‌خره

🤍✨️Hala Madrid

منم به خاطر همین میگم چون این زن تا الان فوق العاده مهربونهو هی برا من کادو می‌خره

خیلی خوبه که

همینطوری ادامه بده ، هرکسی از منظر خودش میاد یچیزی میگه تو اینطور تاپیکا

خرده هم نگیر خیلی وقت ها پیش میاد که اون یچیزی از دهنش میپره یا تو 

اسی جان شما ختمو چله ای چیزی برداشتی شوهر و مادرشوهر خوبی داری ؟ همسرت پولداره ؟ماشالله بهتون🌸

سلام عزیزم نه من اصلا انتظار نداشتم به این زودیا  ازدواج کنم چه برسه به ختم خیلی غیر منتظره بود

پولدار نیستن متوسطن 

ایشالا قسمت خودت ممنون

🤍✨️Hala Madrid