من دوست پسرم ديروز بيمارستان شيفت بود خودمم همزمان يه بيمارستان ديگه شيفت بودم تا ظهر دائم باهم حرف ميزديم بعدش ديگه ازش خبري نشد من فكر كردم طبق عادت رفته خونه بخوابه و غروب بهم پيام ميده اما تا ده شب خبري ازش نشد منم بهش زنگ زدم با صداي ناراحت گفت ظهر تصادف كرده و ماشينش خيلي خسارت ديده بعدش عكس ماشينو برام فرستاد من حس كردم فقط بردن ماشينو تعميرگاه و هيچ اسيبي نديده از ديشب خيلي بي حوصله باهام حرف ميزنه نميدونم داره دروغ ميگه يا نه؟
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.