2777
2789

من صبح میخاستم برا یکی از رفیقام واریز کنم اشتباهی برا شما واریز کردم شماره میفرسم برام واریزش کن 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه عزیزم😂 از صبح منتظرم از بانک زنگ بزنن خیلی استرس دارم

سریع واریز کن تا استرست از بین بره 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

😂 راستش خیلی الان لازم دارم ولی میترسم خرج کنم دردسر شه

فکر نکنم تا شب داشته باشیش

یعنی خود بانک برداشت میکنه؟

منظورم اینه که خودت خرجش میکنی 

نه بانک نمیتونه بدون اجازه شما برداشتش کنه 

یعنی چجوری شد؟یکم توضیح میدی یه وقت اینکارو باما نکنن😓من یکی هيچی تو کارتام نیس یه وقت مشکل ساز نشن ...

حسابهای مردم را حک می‌کنند...

اینقدر انتقال میدند پولها رو

تا کسی نتونه از کسی شکایت کنه...همه گیر می افتند.

هیچوقت پول بی جا به حساب کسی نمی یاد 

اطلاع که بدی بعدا اگر گیر افتادی هم ،سند داری بی‌خبر بودی خودت دزد نبودی

مهربانی باز می‌گردد 🤍

سلام عزیزم وقتتون بخیر

ببخشید ازتون یسوال داشتم.من اون تاپیک تونو در رابطه با رمان ماتمامش میکنیم خوندم گفتید ک چن تا جلد داره؟اسم جلدهاش متفاوته و دنباله همن؟میشه توضیح بدین کامل میخام بخرم  و بخونمش

تو آن معجزه ای برای من که در ناامید ترین لحظه ها میرسد♥️