الان مرغو تو اب نمک گذاشتم، تو روغن سرخ کنم بعد زعفرون و کره بریزم بذارم با حرارت کم بپزه، خوبه؟ دیگه زردچوبه و ادویه نمیخاد؟ نمک نزنم؟ چند تا دستور دیدم هیچکدوم نمک نگفته بود😑
منم بیرون خوردم چندین دستور نگاه کردم نفهمیدم اصلیش کدومه، اکثرا بدون ادویه و نمک بود یکیش زردچوبه و زعفرون زد بعد سرخ کرد بقیه زعفرونی بعد سرخ کردن میزدن
اکبر جوجه قلق داره چطور همینجور میخوای درست کنی؟!!! یه دستور خوب پیدا کن وگرنه زده میشی از اکبر جوجه.
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من مرغ را 24ساعت میذارم تو آب نمک تو یخچال بعد خشک می کنم روغن داغ میشه دو طرف مرغ را با شعله ملایم خوب سرخ می کنم بعد کره اضاف میکنم کره که آب شد زعفرون میریزم دم کنی میذارم با شعله کم خوب میپزه