2777
2789
عنوان

تروووخدا بیاید رمان قوی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 31 پست

رمان قوی 

عابر بی سایه 

این مرد امشب میمیرد 

با سقوط دستهای ما 

عالی ترین رمان هایی که خوندم و قلم قوی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز رمان «من میدانم تو کی هستی» رو تموم کردم خیلی جذاب بود اگه به رمان جناحی معمایی علاقه داری مورد بدی نبود تو چه سبکی میخونی تا معرفی کنم اینایی که گفتیو نخوندم کتاب های چاپ شده هستن؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رمان قوی عابر بی سایه این مرد امشب میمیرد با سقوط دستهای ما عالی ترین رمان هایی که خوندم و قلم قوی

عابر بی سایه خیلی تعریفش رو شنیدم

چطوره؟

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
دیروز رمان «من میدانم تو کی هستی» رو تموم کردم خیلی جذاب بود اگه به رمان جناحی معمایی علاقه داری مور ...

اره،علاقه دارم

من بیشتر طنز دوست دارم

زندگی خودم به کافی درام داره

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
اره،علاقه دارممن بیشتر طنز دوست دارمزندگی خودم به کافی درام داره

رمان های جوجو مویز رو بخون حس زندگی دارن متاسفانه طنز نمیخونم نمیتونم بهت معرفی کنم 😅

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عابر بی سایه خیلی تعریفش رو شنیدمچطوره؟

گفتم که قشنگه 

این مرد امشب میمیرد هم بینظیره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛