2777
2789
عنوان

شوهرم

127 بازدید | 7 پست

بچها خواهرانه نظر بدید  من و همسرم قرار بود یه اشپزخونه بزنیم با یکی از دوستای برادرشوهرم شریکی 

برادرشوهرمم ب واسطه اشناهای که داره قرار بود اشپزخونه رو پیدا کنه و کشتری و درصد خودشو بگیره 

من هرچی سرمایه داشتیم به همسرم گفتم عیبی نداره بزار کار خودمونه 

حالا کلا همسرم هنوز هیچی نشده منو زده کنار داره با داداشش کاراشو میکنع 

مثلا با اون دوست برادر شوهرم که شریکه قرار کذاشت به من نگفت که توهم بیا 

با برادرشوهرم رفتن الان رفتن اشپزخونه ببینن بازم به من نگفت بیا 

با برادر شوهرم رفته 

خیلی حالم بده 

خیلی زیادددد  من دارم هرجی سرمایه داریم میزارم  بد ش‌هرم کلا منو زده کنار الان نگید تو زنی فلان چ ربطی داره من خودم بیزینس داشتم کار بیرون میدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما هم بهش سرمایه نده بگو وقتی قرار نیست تو کار شریک باشم چرا پولمو بزارم وسط

بعدم استارتر نمیخوام ته دلتو خالی کنم شراکت نکنید به هیچ عنوان چندسال پیش بابای من با عموم شراکت کرد و عموم باعث شد تمام زندگیمونو از دست بدیم خونه و پول و همه چی شدیم صفر مطلق

خدایا شکرت💚