2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مادراین زن دوم بود بعدداین میگفت پدرش ماهی ۲۵۰۰ ب اون زن اول میده و این داشت میترکید پدرش خونه خریده زده ب نام مادراین بعد اون بدبخت گفته چراپول نمیدی دندون مصنوعی بزارم این پاچه زنه روگرفته

مامانش زن دوم بودزن اولی ۷۰ سالش بودمیگفت بابام ماهی ۲۵۰۰ میده به زن اولی ناشکره لیاقت نداره همش به ...

بعد توقع داشت زن اوله پول بده به پدرش چون وضعش خوب نبوده 

فرض کن پول بدی برا هوو و بچه های هووت خرج بشه.

چه پررو.

اصلا حتی اگه کارای زن اول منطقی نباشه هم، بازم خودتو بذاری بجاش یکی اومده سر زندگیش و حق داره نگران باشه.

Intj- 

منظورش این بود بهش گیر میده بقیه به سایر صحبتاش توجه کردن نه مسئله اصلی 

گرچه تاپیک زدن نداشت خب کسی که ۷۰ سالشه و از قبل هم اخلاق نداشت ، حوصله چیزی نداره اونم بچه های هووش..

مگه کم ادم پیر اطرافمونه که غرغرو و کم حوصله شدن 

خیلی تازه میگفت بابام زیادبهش پول داده طرف ناشکره همش داره لباس میخره وگردشه فک کن باماهی ۲۵۰۰😒

یطوری حرف میزد یکی ندونه فک میکنه مادرش زن اوله و زن اول بیچاره افتاده وسط زندگی شون

از اینجور ادما از نزدیک دیدم

حق دیگران رو میخورن

و بعدم طلبکارن و شاکی که چرا زن اول نگران زندگی و ایندشه.

تازه میان میگن اگه به شوهرش محبت میکرد بهش خیانت نمیشد و از این چرتو پرتا.

Intj- 

بعد توقع داشت زن اوله پول بده به پدرش چون وضعش خوب نبوده فرض کن پول بدی برا هوو و بچه های هووت خرج ب ...

چه قدر اعصاب خورد کن بوده 

چقدر بی ریشه البته لایق این مردا همینان