2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا اگه تلاش کرده باشی قبول میشیمن خودم سه ماه خوندم قبول شدم

واقعا؟ 

همش سه ماه ؟ 

چه قدر خوب 

من اصلا اعتماد به نفس ندارم 

از تابستون پارسال شروع کردم تا همین الان ولی خب میترسم قبول نشم

قبول میشی

ولی تیزهوشان پدرم رو در اورد تا همه نمره هام خوب باشه

من نهم به دهم هستم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

واقعا؟ همش سه ماه ؟ چه قدر خوب من اصلا اعتماد به نفس ندارم از تابستون پارسال شروع کردم تا همین الان ...

آره من نمیخواستم آزمون بدم دیگه یهو تصمیم گرفتم سه ماه خوندم قبول شدم 

انشالله تو هم قبول میشی اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش 

سر جلسه کلا تمرکز تو بذار رو سوالا

قبول میشیولی تیزهوشان پدرم رو در اورد تا همه نمره هام خوب باشهمن نهم به دهم هستم

توی راهنمایی من خودم با سمپاد موافق نیستم چون به نظرم بچه باید از زندگیش توی این دوره لذت ببره 

ولی دبیرستان هر جا که باشی باید درس بخونی اگه هدفت کنکوره

نگران نباش ايشالا قبول میشی ولی اگر هم نشدی اشکال نداره تو با این اراده که از پارسال داری میخونی حتما میتونی تو یه مدرسه دیگه همینجوری بخونی 

فقط میخوای تیزهوشان قبول بشی؟ نمونه دولتی چی؟ جز اولویت هات هست؟

من امسال دهم بودم پارسال حال تو رو داشتم ولی من نمونه دولتی رفتم شهرمون تیزهوشان نداشت

سلام پسر منم فردا امتحان داره،انگار نه انگار، نشسته گیم میزنه، امتحانا که تموم شده به این ور هیچچچی ...

سلام 

خیلی هم عالی 

استرس واقعا سمه 

امتحان در کل ۱۲۵ دقیقه ست

دخترم پارسال امتحان داد قبول شد تجربی    فقط   استرس نداشته باش   و  اونجا فکر نکن باید همه سوالاو جواب بدی   ۴۰ درصد هم جواب بدی قبولی   اول هوش رو بهتون میدن یه کم سخته   ولی از ۵۰ تا ۲۰ تا هم بزنی درست   قبولی پس فقط استرس نداشته باش  الانم امتحان هوش  ششم رو دانلود کن  وحلش کن وتحلیلش کن فردا امتحان هوشتون مدلش شبیه ششمه