2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط مالی روحی و اینکه شما همسرتون آمادگی شو داشته باشین مهم نه حرف مااگ همه چی خیلی خوب بود ۱ سال ...

خونه نداریم ولی ۱ میلیارد دستمون هست نمیدونم کی بتونیم‌خونه بخریم

یک سال بعدش

چرابراواژنیسموس یه تاپیک نمیزنی؟خیلیاتوسایت دیدم این مشکلودارن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چهار پنج سال بعد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خودم خیلی بچه دوس دارم

خب پس قشنگم همون یکسال اول زندگی یه دونه بیار که خدایی نکرده اگر مشکل ناباروری داشتی زود بفهمی درمان کنی ... من یکی از آشنا هامون گفت تا ۵ سال بعد ازدواح نمی‌خوام سال ۶ ام که اومد برای اقدام معلوم شد مشکل داره پنج سال دیگه انتظار کشید نهایتا ۱۰ سال بعد از ازدواج خدا بهشون یه دختر نازنازی داد ... 

خونه نداریم ولی ۱ میلیارد دستمون هست نمیدونم کی بتونیم‌خونه بخریم

منظورم خونه دار بودن نیست چون شرایط جوری شاید ۱۰ ۲۰ سال طول بکشه تا مردم خونه دار بشن

شغل خوب درآمد خوب اینکه پس انداز داشته باشی 

همسرت اخلاقش خوب باشه اون قدری ک حس کنی میتونه بابای خوب برا بچهات باشه 

و خودت هم آمادگی مامان شدن داشته باشی کافی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......