2777
2789

خودم وکیلم البته پایه یک نیستم کارآموز هستم فعلا

اولی وکیل خونواده خوب و زبون باز و قبلا شیطنت داشته

دومی ملوان کشتی که 4 ماه نیست وقتی هم میاد خشکی کار می‌کنه این ساده تر و پاک تره و مهربونم تر زبون باز نیست زندگیش قبل من کسی نبوده و خونوادش هم خوبن

دومی از قبل میشناسم بیشتر خوشم میاد و اعتماد دارم بهش ولی به اولی نه ولی حس میکنم از لحاظ رده شغلی به هم نمی‌خوریم نظرتون چیه؟سطح شغلیمون متفاوته؟یعنی من بالاترم یا اون از من بالاتره؟با چند ماه نبودش مشکل ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چهار ماه نبودنش مشکلی نداری 

من حاضرم کارگر باشه ولی هرروز همسرم کنارم باشه 

البته من متاهلم کلی گفتم 

چون واقعا چهار ماه نبودنش سخته بچه بیاد خیلی بیشتررررر کمبود همسر حس میشه اینجور نگو مشکلی ندارم احساسی نباش 

با چهار ماه نبودنش مشکلی نداری من حاضرم کارگر باشه ولی هرروز همسرم کنارم باشه البته من متاهلم کلی گف ...

چون دوست دارم یه تایمی همیشه زندگی مجردی تجربه کنم 😄