2777
2789
عنوان

دختر خانمای مجرد بیاین بگین شماهم

291 بازدید | 49 پست

یه جورایی هم از خانواده راضی نیستید 

هم دلتون نمیاد بگید که ناراحت نشن 

هم فکر میکنید تو آیندتون سطح خانوادگیتون تاثیر داره 

هم امیدوارید به آینده 

هم گاهی دوس دارین ببینید همه چیز خواب بوده و شما تو این خانواده به دنیا نیومدید 

و...

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق خانوادمم یه لحظه هم نمیتونم جداشم ازشون برگردم عقب بازم دوست دارم تو همچین خانواده ای متولد بشم✨

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

اره بعضی وقتا ناراحتم میکنن ولی هیچ وقت از داشتنشون خجالت نمیکشم.

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

من عاشق خانوادمم یه لحظه هم نمیتونم جداشم ازشون برگردم عقب بازم دوست دارم تو همچین خانواده ای متولد ...

به به ایول 

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

🫠🫠اگه شخصی نیست میتونی چند مورد از دلایل نارضایتی تو بگی

بابام بد اخلاقه 

پول که میده کاری که برای آدم می‌کنه منت می‌زاره 

کلا خیلی بد اخلاق و غر غروعه 

از اون ور هر وقت پول بخوام میدع هر جا بخوام برم اوکیه