2777
2789
عنوان

بچم هنوز نمی ایسته یا چهار دستو پا نمیرع😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه تواین سنا باهوشی بچه ها‌مشخص‌نمیشه همشون مثل‌همن تقریبا. بعدم اینکه خواهر من بچه طبیعیه بع ...

اتفاقا ماشالا خیلی باهوشه تو یه اتاق ده‌نفرم باشن حواسش به تک تکشون هست یه مورچه هم از دستش راه فرار نداره😂

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
😄چ ریلکس بوده

اره پدر منو در آورد دول که رفلاکس شدید داشت بعد فهمیدیم تیروئید. داره بعد دیر راه رفت بعد از راه رفتن انسداد روده گرفت تا ۶سالگیش درگیر درمان بودم ۵ساله بود بچه دوم و باردار شدم همسرم راضی به سقط نشد چون دخترم مریض بود و خیلی کلر میکردم زایمان زود رس گرفتم پسرم بدنیا اومد اومدم خونه دیدم دخترم بدتر شده نتونسته بودن مراقبش باشن و داروهاشو به موقع بدن سزارین هم شده بودم خودم پامیشدم کارای دخترمو میکردم همونجوری از درد گریه میکردم الان یه ساله خوب شده ۸سالشه دخترم خیلی سختی کشیدم سرش

حتی نمیشینه؟دخترم ۱۲ماهگی راه افتادچهاردستو پاهم راه نرفت

چه جالب

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اتفاقا ماشالا خیلی باهوشه تو یه اتاق ده‌نفرم باشن حواسش به تک تکشون هست یه مورچه هم از دستش راه فرار ...

میدونم چی میگی. ایناخصلت همه بچه هاس.دلیل بر باهوشی نیست.  خصوصا تو سن کنجکاوی و فضولی 😄

parasoo1989@
چه جالب

راه افتادن نه اینکه بخوادبدوعه یواش یواش

نه سینه خیزرفت نه چهاردست وپاهمون ۱۲ماهگی باکمک راه افتاد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
راه افتادن نه اینکه بخوادبدوعه یواش یواشنه سینه خیزرفت نه چهاردست وپاهمون ۱۲ماهگی باکمک راه افتاد

همون دیگه

خیلی جالب بود

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

نه گریه می‌کنه میگه بلندم کنین ولی یه چیی میزارم زیر سرش تلاش میکنه بلند بشه گردنشو هی بلند می‌کنه

عزیزم‌

نگران نباش 

تلاش میکنه خو 

کوشولوعه بعضی بچه ها چهار دست و پا نرفته یکسره راه میرن 😅

خودتون باهاش راه برو روروئک بزار بشینه بالش بزار کنارش نگران نباش