2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم زدم منم دخترمو زدم

4356 بازدید | 141 پست

اول اینکه من یک هفته هست سقط کردم دیشب همش درد پریودی داشتم و انقباض خیلی بد تو روز خیلی کار کردم خونه تکونی کردم بعد دخترمو بردیم بیرون شام خوردیم رفتیم خونه پدر شوهرم سر زدیم با پدر شوهرم دخترمو بردم پارک بعد اومدیم خونه دیگ خیلی درد شکمی داشتم رفتم بخوابم دخترم اذیت میکرد جامو عوض کردم از درد خوابیدم ساعت ۳ شب دخترم اومد بالا سرم نق میزد بیدار شدم بهش گفتم بسه دیگه روانیم کردی مگ من آدم نیستم چته آخه چ بهونه ای داری بعد دخترم بلند شد رفت پهلوی شوهرم گریه کرد منم دیگ بلند نشدم شوهرم اومد محکم چند تا ضربه به سرم زد توله ای که انداختی رو مسولش باش و این حرفا منم فقط گریه کردم دوباره اومد منو کشید برد تو اتاق دخترمو دیدم زدم تو گوشش دوباره باز وحشی منو زد......از اینک دخترمو زدم ناراحتم اما از روزی که اومد تو زندگیم همش کتک می‌خورم خیلی خستم 😭😭

هر چی میخواید بزنید تو سرم بزنید 

اومدم اینجا درد و دل کنم شوهر عوضیم آدم نمیشه خانوادم پشتم نیستن چند باری هم قهر رفتم فایده نداشت خیلی اشغاله اجازه قهر کردن هم به آدم نمیده مثل سگ میاد بالا سرم فقط واق واق میکنه تا من ب حرف بیام ازش متنفرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن با دخترت رفیق شی هواتووداشته باشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم ناراحت نباش 🥲اگه حس میکنی نمیتونی تحمل کنی و سختته برو دکتر دارو اعصاب بگیر اینجوری بهترم میشی !!دیگه به بچت گیر نمیدی کلا روحیه خودتم بهتر میشه 

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)