2777
2789

مثلا از ۱۳ تا ۱۵

۱۶تا ۱۸ (درگیر کنکور)

۱۸ تا ۲۰ و به بعد 

مثلا بگین بعد دانشگاه قبل دانشگاه وسط دانشگاهو...

دقیقا کجا؟

به کجا دل خوش کنم😂

بعد مرگ

تازه اونم اگه نندازنت جهنم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

هیچکدوم 

همش بدی و خوبی هاش با هم هست 

هیچ دوره ای بهترین نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی بلاتکلیف ترین سن 18 تا 25 عه 

از 18 تا، بیستو یکی دورو ک اصن چش بهم بزنی رفته 🤦‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

فقط میگم تا قبل چهل، خووووب و عالی زندگی کن و لذت ببر

چهل دیر نیست ولی یه حسی داری که نکنه دیر باشه یا وقت کم بیارم

از طرفی هم طبق طبیعت بدن، کم کم بدن رو به افول می‌ره 

ورزش تغذیه آرامش خیلی تاثیر دارن تو سلامتی و کلا روند بدن همین هست 

خودم چون به چهل رسیدم اینا رو میگم

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

برای هر کسی متفاوته خببببب

بستگی داره قبلش چی کار کرده باشی

خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج

اگه دهه ی دوم زندگیت کار کنی،درس بخونی و ازدواج منطقی کنی با آدم خوب دهه ی سوم به بعد زندگیت بی نظیر میشه

اما اگه این کارا رو نکنی میتونع همین دهه ی سوم جهنم شه

شوهر بد... خودتم بیکار،بی پول،بی شغل ،بی سواد و...

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،