2777
2789

شما باشید شک میکنید؟

خواهرم از غصه داغون شده

ولی من میگم شاید مزاحم بودن خب بلاک کرده

خواهرم میگه شاید دور از منه از بلاک درمیاره و خیانت میکنه.

دیگه مغزم نمیکشه. دلم میسوزه براش.

سابقش رو دارن؟

بپرسه از همسرش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون سابقه داره نمیخواد اینبار بگذره الکیبمرسه اونم منکر میشه قالتاقه

خب راهی دیگه ای نداره 

به زندگیش ادامه بده هر جوریه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بله جفتشون

تو ایرانسل من یه قسمتی هست که نوشته تاریخچه دو‌روز آخر

اونجا‌نشون میده پیام به چه شماره داده شده ساعتشم مینویسه

تماس هم مینویسه با کی بوده وچقدر شارژ رفته

البته اگه الان نصب کنه نمیتونه ببینه چون هر چند ساعت بروز رسانی میشه وجدیدیا رو‌نشون مبده ،اما میتونه برای بعدهارو ببینه

فقط هم تماس و پیام هایی که از جانب صاحب خط بوده میتونه ببینه...

متن پیام هارو نمیتونه بخونه شماره رو فقط مینویسه

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

تو ایرانسل من یه قسمتی هست که نوشته تاریخچه دو‌روز آخراونجا‌نشون میده پیام به چه شماره داده شده ساعت ...

اتفاقا به اینم فکر کردیم

ولی متاسفانه گوشیش اونقدر دست خواهرم نیست که اینکارارو کنه. در واقع خواهرمم تیز نیست سریع باشه

خب خانومن دیگه جفتشونچی بگه آخه!؟

هیچی زنگ میزنی میبینی چطور صحبت میکنن میشناسن نمیشناسن بگو پیامک تماس از دست رفته اومده از شما و اینا شما این شماره میشناسی ارتباطی دای