2777
2789
عنوان

دیشب بحثمون شد

222 بازدید | 32 پست

منم زدم از همه جا بلاکش کردم شبم جامو انداختم تو هال تنها خوابیدم اومد یکم شوخی کرد از دلم دربیاره هولش دادم و گفتم الکی اعصابمو خرد کردی دیگه باهات کاری ندارم و پاشد رفت.

دیشب مهمونی دعوت بود مهمونی مردونه بود با دوستا و همکارا.منم وسط مهمونی تصویری تماس گرفتم دوبار جواب نداد بعد نوشتم کجایی و عکس بده و اینا.یدونه عکس فرستاد دیگه هیچی نگفتم.بعد ساعت دو شب اومد داد و بیداد که تو به من اعتماد نداری و پیش بچه ها ابرو منو بردی تصویری زنگ زدی که چی بشه و مثلافکر کردی من با زنا رفتم بیرون و ....

هی صداشو برد بالا.هی گفتم اروم باش حالا یه زنگ زدمو فلان ول نمیکرد.

الانم زنگ زد به تلفن خونه جواب ندادم.

شما اگه شوهرتون میره چندین ساعت جایی زنگ نمیرنین یا تثویری زنگ نمیزنین یاعکس نمیخواین؟؟؟

من بهش اعتماد دارما میدونم اهل اینحور کارا نیست ولی خب حالا یه بار تماس تصویری گرفتم چرا باید جنجال کنه.

اعصابمو خردکرده با کاراش

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید تصویری زنگ بزنیم یا عکس بخوایم؟

این یعنی اعتماد نداشتن 

من همسرم اگر اینکارو کنه خیلی عصبی میشم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

من که شوهرم میره شهر خانوادش اصلا نه زنگ نه پیام 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

نمیشه تصویری زنگ بزنی وعکس بخوای وچکش کنی وادعا کنی که بهش اعتماد داری مگه به حرفه؟

اره نمیدونم چرا.عکس رو بخاطر کنجکاوی خواستم بخدا.خواستم ببینم چیکار میکنن نه از روی بی اعتمادی.ولی بد برداشت شد🥲

حق داره کارت خیلی بد بوده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

شوهرتون رو بلاک میکنین مگه تو یه خونه نیستین🤔

چرا تو خونه ایم.

ولی گفتم حالا که میگی زنگ نزن کلا بلاک میکنم که توام به من زنگ نزنی منم دیگه هیچ وقت بهت زنگ نمیزنم

رفتار من مناسب نبود؟؟ یه زنگ زدما🙄

ایشون به شما گفتن دارن میرن مهمونی حالا دو سه ساعت باهاش حرف نزنی تا مهمونی تموم بشه اتفاقی نمیفته عزیزم 

اگه از اول با این مهمونی اوکی نبودی باید اعتراض میکردی ولی وقتی رفته باید به حریم خصوصیش به نیازش برای معاشرت احترام بذاری 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چرا تو خونه ایم.ولی گفتم حالا که میگی زنگ نزن کلا بلاک میکنم که توام به من زنگ نزنی منم دیگه هیچ وقت ...

خب محلش نده تا خودش دوباره بیاد سمتت کارت جالب نبوده ولی ارزش دعوا هم نداشته

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐