2777
2789

اینو مینویسم چون حس میکنم موظفم 

در اصل خدا حاجتمو داد من ایشونو واسطه کردم ❤️من اصلا شخصیت مذهبی ندارم و مذهبی و اهل نذر و … نیستم 

یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومد واسمون

خیلی خیلی بزرگ انقدری که من و مامانم تمام طلاهامون رو هم داده بودیم برای این مشکل 

به نا حق وظلم 

و چند هفته بود گیر بودیم و اصلا نمیشد 

در عین ناامیدی وقتی که همه چی تموم شده بود و دیگه حل هم نمیشد من یادم اومد اینجا یکی گفته بود که امام زمان پدر معنوی ما هستن و تنهامون نمیذارن 

من خیلی حالم بد بود 

همون لحظه با گریه وضو گرفتم ۲ رکعت نماز به نیت نرجس خاتون خوندم ۱۰۰ تا صلوات و یه یاسین با انا فتحنا تا وسطاش دلی بود کاری که انجام دادم یعنی چیز ذهنی بود 

بعدش قسمشون دادم به ‌پسرشون و خواستم از پسرشون بخوام برای من دعا کنن

بچه ها دیروز ظهر اینکارو انجام دادم امروز صبح مشکلم حل شد یعنی ۲۴ ساعت نشد😭

محال بود و خودمم در عین نااامیدی انجام دادم هنوز باورم نمیشه هنوز تو شوکم

She is working on a bio…

امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!

بسم الله الرحمان الرحیم.

امام عصر علیه السّلام، مظهر رحمت بی کران الهی و پدر مهربان امّت و همدمی دلسوز و همراهی خیرخواه است.

در حدیث قدسی در پایانِ ذکر امام معصوم آمده است:

"و تکمیل می کنم [سلسله امامان] را به فرزندش (م ح م د) به عنوان رحمتی برای همه جهانیان".

کافی، ج1، ص 528.

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

"همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم".

بحار الانوار، ج53، ص11.

و در بیان معصومان علیهم السّلام چنین توصیف شده است.

"[امام] دلسوزتر است بر مردم از پدران و مادرانشان".

همان، ج25، ص 116.

"[حضرت مهدی علیه السّلام] از همه‌ی شما، مردم را بیشتر پناه می دهد و از همه ی شما علمش افزون تر و رحمت و لطفش از همه فراگیرتر است".

همان، ج51، ص 115.

امام مهدي(عج) بر دعاهاي ما «آمين» مي‌گويد.

امام امير المؤمنين‌عليه السلام به رُمَيْله مي‌فرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اين‌كه به مرض او مريض مي‌شويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اين‌كه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اين‌كه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اين‌كه برايش دعا كنيم.

مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال‌المكارم، ج 1، ص 163.

امام صادق علیه السّلام فرمود:

به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.

بحار الانوار، ج47، ص 78.

سید ابن طاووس می گوید:

در سامرا بودم، شبی هنگام سحر شنیدم که مولایم مهدی علیه السّلام این گونه دعا می خواند:

"خدایا به حق آنکه با او مناجات کرد و به حق آنکه در خشکی و دریا تو را خواند، بر فقرای مومنین به غنا و ثروت و بر بیمارانشان به شفا و سلامتی و بر زندگانشان به لطف و کرم و بر امواتشان به بخشش و رحمت و بر مسافران و غریبانشان به بازگشت به وطن هایشان همراه با سلامتی، تفضّل فرما".

مهج الدعوات، ص 523.

یکی از القاب ویژه‌ی امام مهدی علیه السّلام، «غوث» به معنی فریادرس است:

"السَّلامُ عَلَیکَ أَیُّهَا العَلَمُ المَنصُوبُ.. وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الوَاسِعَةُ".

سلام بر تو‌ ای پرچم افراشته... و فریادرس و رحمت بیکران.

مفاتیح الجنان، فرازی از زیارت آل یاسین

آری، او پناه بی پناهان و امیدِ ناامیدان و فریادرس بیچارگان و درماندگان است؛ چنان که در خبرالبوالوفای شیرازی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله در عالم خواب به او فرمود:

"چون درمانده و گرفتار شدی، پس به حضرت حجت استغاثه کن که او تو را در می یابد و حجت برای کسی که از او استغاثه کند پناه و فریادرس است".

نجم الثاقب، ص 787 و 730؛ منتهی الآمال، ج2، ص 333.

منبع: کتاب میر مهر و سایت عرفان و راسخون.

منابع بیشتر برای مطالعه:

1. میر مهر، پور سیدآقایی.

2. مهر بی کران، محمد حسن شاه آبادی.

3. مهر محبوب، سید حسین حسینی

4. عنایات حضرت مهدی علیه السّلام به علما و طلاب، محمد رضا باقی اصفهانی.

علامه مجلسی، داستانی در رابطه با دعای حضرت ولی عصر (عج) درباره شیعیان نقل می کند که: عالم جلیل و سالک راه حق، سید ابن طاووس (رضوان الله علیه)، سحرگاهی در سرداب مطهر حضرت صاحب الامر (ارواحنا له الفداء) این مناجات را شنیده است:

"خدایا، شیعیان ما از شعاع انوار و بقیه سرشت ما آفریده شده اند، آنها با تکیه بر دوستی و ولایت ما گناهان زیادی انجام داده اند. (خدایا) اگر گناهانشان بین تو و آنهاست از آنها درگذر زیرا ما از آنها راضی هستیم و اگر بین خودشان است بین آنها را اصلاح کن و از خُمسی که حق ماست حساب کن و آنها را داخل بهشت گردان و از آتش دور بدار و با دشمنان ما در سخط و غضب خود قرار مده".

"الَّاهُمَّ هَب لَنَا رَأفَتَهُ وَ رَحمَتَهُ وَ دُعَاءَهُ وَ خَیرَهُ".

خدایا، مهربانی و رحمت و دعا و نیکی امام را به ما کرامت فرما.

(مفاتیح الجنان، دعای ندبه)

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا میخوان یار امام زمان باشن و برای ظهور قدمی بردارن؟

یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین هدیه براتون دارم!

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام دوستان.

اگه مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرت هستین،

اگه میخواین برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنین و زمینه ساز ظهور باشین،

اگه میخواین جزو یاران امام زمان باشین،

امام زمان الآنم یار میگیرن!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.

مطالعه مطالب کتاب با کمی تغییر به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

آبجی التماس دعا 😭😭😭😭

دعا کن آشتی کنیم باهم 

😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!بسم الله الرحمان الرحیم.امام ...

به خدا به چشم دیدم برام دعا کرده به چشمممم دیدم این سری  

محال بود محااال

She is working on a bio…

خوشابسعادتت 

احساس میکنم ائمه بیشتر حواسشون ب غیر مذهبیها هست انگاری ک میخوان اونا بکشن سمت خودشون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خوشابسعادتت احساس میکنم ائمه بیشتر حواسشون ب غیر مذهبیها هست انگاری ک میخوان اونا بکشن سمت خودشون

من حتی نماز هم نمیخونم 

روم نمیشد وقتی داشتم وضو میگرفتم 

میگفتم نگاه من نمیکنن 

من روز روزش هیچ کاری نکردم یه نماز نمیخونم بعدش الان توقع دارم حاجت بگیرم 

از رو دل شکستگی فقط رفتم دعا کردم 

من حتی به کاری که داشتم انجام میدادم ایمان نداشتم فکر میکردم این چه مسخره بازیه یعنی مگه صدامو ممکنه بشنوه 

ثابت کرد صدامو میشنوه 

هر چی که بود منو کشید سمت خودش 

She is working on a bio…

برامنم دعا کنین 

خیلی گرفتاریم یکسره شرمنده بچه هامم نمیتونم غذا خوب بپزم براشون😔

خودمم دندونام دارن میریزن نمیتونم برم کاری کنم 

دارم ذره ذره آب میشم

به نرجس خاتون قسم بدید منم دعا کنن😭

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷