2777
2789

من موندم کم محل کنم ک مثلا بیاد سمتم اونوقت تا یه ماه خودم اذیتم از کم محلی و دوری

یا محل بزارم میگن طرف پر رو میشه زده میشه  اصلا نمیدونم چطور رفتار کنم ابنکه طرفمم مودی هس بی تاثر نیست واقعا ولی خیلی دوست دارم یه رفتاری باشه ک اون مشتاق ترباشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی ما دوستانه و رفیق طوره

خیلی داداشیم باهم😁

منم کلا از اول نازنازی بودم همیشه

ادایی هستم به عبارتی🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

راجع به مشکلاتتون حرف بزنید همه اون حرفایی که تو ذهنت بهش میگی رو به خودش بگو یه سری قانون تو زندگیتون بذارید 

وقتی ازدواج می‌کنید یعنی هم خودتون به بلوغ فکری رسیدید و هم طرف مقابل 

سعی کنید همیشه با احترام باهم حرف بزنید درهر شرایطی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

حس واقعیت رو توی رابطه نشون بده همه چی شیرین میشه افراط و تفریط همه چی رو خراب می‌کنه

عشق بدی عشق دریافت میکنی

حس بد بدی حس بد دریافت میکنی

منم خودم توی زندگی مشترکم همینطوری رفتار می کنم

من و همسرم رفیق همیم و با هم توی همه چی راحتیم

تجربه بهم ثابت کرد که باید جوری باشی که طرف حس نکنه تو مشتشی نباید خودتو وابسته به اون و بچه ببینه .فکر نکنه هر کاری کنه بازم نمیری .

محل ندادن به معنی قهر و روترش کردن و اخم و تخم نیست .شاد و سرحال باش بیشتر وقتتو به خودت اختصاص بده .به خودت احترام بزار 

تربیت خانوادگی خیلی مهمه 

خانواده ما خیلی آروم و بی حاشیه و بدون دخالت 

خانواده اونام خیلی پسرا رو حامی بار آوردن پسراشون زن و بچه دوست شدن 

این وسطا گاهی دخالت هم کنن همسر من اقتدارش زیاده برخورد میکنه

از طرفی حمایت های مالی هم داره بهشون ک من دخالت نمیکنم مثل بقیه زنا و تا زمانی که رفاه خودم و بچه م تامین باشه مشکلی ندارم 

ولی در کل بگم اگه آدم نخواد بسازه خراب کردن راحته 

این ساختن و آروم بودن که سخته

.

راجع به مشکلاتتون حرف بزنید همه اون حرفایی که تو ذهنت بهش میگی رو به خودش بگو یه سری قانون تو زندگیت ...

من همه اینایی ک گفتی رو دارم وحاضرم انجام بدم 🥺🥺بخاطر همینه اذیتم   ولی اون شاید یه مدت باشه دوباره مثل اولش میشه 

مهربونم باهاش و همیشه با سیاست رفتار میکنم جوری که کاری که راضی نباشه ام برام انجام میده مثلا وقتی میخاد یه کاری انجام بده و داریم حرف میزنیم نظرخودمو میگم  بعد آخرش میگم باز خودت هرجور صلاح میدونی میدونم بهترین تصمیم و میگیری بعد قشنگ کاری که من گفتم و انجام میده 

نمیدونم شاید شوهر هرکسی یجوری باشه اما من مثلا بیشتر یادگرفتم سکوت کنم چیزی ناراحتم ک کرد بعدن تو آرامش راجبش حرف می‌زنیم و اونم توضیح میده رفع ناراحتی میکنه برام دعوامون نمیشه کلن اگ بشه هم من نه داد میزنم نه جواب میدم اینم که به شوهرم توجه کنم علاقه نشون بدم پرروش نکرده اتفاقا میگه خوشحال میشم دوسدارم اینجوری هستی بعضی وقتا یکم فاصله میگیرم اون خودش میاد طرفم درکل اینکه شوهرم خودش ذاتش مرد خوبیه هم بی تاثیر نیس