2777
2789

دوستان روانپزشک انلاین خوب میشناسین جایی؟معرفی کنین خواهش میکنم

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

تلفنی قبوله؟ 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر ساینا برو نظرات رو ببین انتخاب کنمشکلت چیه

اختلال اضطرابی زیر نظر یک پزشک بودم ولی انقددر بد باهام برخورد کرد میخوام عوض کنم دکترمو اصلاا نظر بیمارش براش اهمیت نداره گفتم من بی اشتهایی عصبی دارم اسنتراهم ک نوشتین اشتهام خیلی کمتر شده لاغر شدم میگه چرا فلان میکنی و برا من دکتر اظهار نظر میکنی و.. خیلی بد رفتار کرد باهام

اختلال اضطرابی زیر نظر یک پزشک بودم ولی انقددر بد باهام برخورد کرد میخوام عوض کنم دکترمو اصلاا نظر ب ...

من دقیقا استرس و اضطراب دارم و خیلی لاغرم اصلا اشتها ندارم آستنترا اشتها آور نیست

من دقیقا استرس و اضطراب دارم و خیلی لاغرم اصلا اشتها ندارم آستنترا اشتها آور نیست

اره دقیقا تو بروشورشم نوشته کاهش وزن میده و بی اشتهایی میاره دکتر احمق با من تند برخورد میکنه والا اکثرا میبینم میگن دکترمون ازمون پرسیده لاغری چاقی ک دارو متناسب با بدنشون بده اونوقت این اینجوری تازه بدم باهام برخورد میکنه

الانزاپین هم یکسال خوردم خیلی چاق و خوش فرم شدم ولی بعد قطع لاغر شدم دوباره

وابستگی نداشت براتون خوب بود؟یعنی کل وزنتون برگشت یا مقداریش؟

وابستگی نداشت براتون خوب بود؟یعنی کل وزنتون برگشت یا مقداریش؟

همش برگشت بعد قطع سرگیجه گرفتم یه مدت ولی من زیاد تحت نظر روانپزشک دارو نمی‌خوردم من تنگی نفس عصبی دارم و درد جسمی متاسفانه فرصت زیاد برام خوب نیستن

از لحاظ جسمی مشکلی نداری فقط اضطراب داری؟؟

جفتش ویزیت داره ولی من انلاین انتخاب کردم برخوردش افتضااح بود خب من بد گفتم بهش که دارویی بدین لاغرم ...

نه والا پزشکت بد بوده پزشک باید پاسخ گو و همدل باشه

ولی شاید منظورش این بوده بعد از این که آستنترا استرس رو خوب کرد اشتهات هم خوب میشه

همش برگشت بعد قطع سرگیجه گرفتم یه مدت ولی من زیاد تحت نظر روانپزشک دارو نمی‌خوردم من تنگی نفس عصبی د ...

تپش قلب دارم فقط و موقع حمله اضطرابی پاهامم مور مور میشه

میرتازاپین خوردی تابحال؟