یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو شرکت سرکار بود اما اومد بیرون دنبال کار شرایط خونوادگی شون به خونواده ما میخورن باباش مث بابای خودم کارمند در ی سطح هستیم از لحاظ اخلاق کلا اخلاقش خوبه
باهم حرف میزدیم داییم فهمید عصبی شد که چرا حرف میزدیم الان سعی داره هی مخ مامانمو بزنه
اول از همه، تصمیم خودتو بگیر. اگه میخوای با این آدم بمونی، باید محکم بایستی و از نظر خانوادگی دفاع کنی. داییت نمیتونه برای تو تصمیم بگیره. بهش بگو دخالت نکنه. با مامانت حرف بزن و توضیح بده که این انتخاب خودته. این طوری میتونی فضا رو مدیریت کنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
اول از همه، تصمیم خودتو بگیر. اگه میخوای با این آدم بمونی، باید محکم بایستی و از نظر خانوادگی دفاع ...
مشکل اینجاس بل مامانم حرف میزنم قانع میشه تا داییم حرف میزنه باهاش نظرش تغییر میکنه میگه نه این آدم بدرد تونمیخوره نمیدونم چرا دایی من کافه داغ تر از اش شده دوس داره دخالت کنه