2777
2789

من از deepseekاستفاده میکنم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرت و پرتم زیاد میگه میخواستم قیمت چند گرم طلارو برام حساب کنه با طلای گرمی ۳ میلیون حساب کرد😐

خب باید بهش بگی 

امروز 19 تیر ساعت 14:31 دقیقه هست و لطفا قیمت خرید و قیمت فروش سه گرم طلا با نرخ روز و لحظه حساب کن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خب باید بهش بگی، مثللا اینجوری قیمت فلان گرم طلا رو با نرخ تاریخ امروز محسابه و سرچ کن اول ببین قیمت ...

گفتم تازه سرچ کرد این قیمتو گفت

یا مثلا ازش قسمت ریجستری آیفون پرسیدم گفت ۱۵۰ میلیون من خود گوشیمو ۱۵۰ نخریدم بیام ۱۵۰ بدم ریجستریش کنم😂 از روی هوا حرف زیاد میزنه ولی راهکاراش خوبه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اصلا به درد نمیخوره اونجوری خودت میخوای بهت جواب میده.

پرامپت رو باید درست بهش بدی

مثلا بگو لطفا در نقش یه روانشناس حرفه ای یا مشاور یا معلم یا طراح یا هرچیزی که اون لحظه به سوالت مربوطه ظاهر شو و بی طرف و بدون در نظرگرفتن ملاحظات شخصی جوابم رو بده و راهنماییم کن و بعدش اون مشکل یا دردودلت رو بنویس

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خب باید بهش بگی امروز 19 تیر ساعت 14:31 دقیقه هست و لطفا قیمت خرید و قیمت فروش سه گرم طلا با نرخ روز ...

تاریخ ندادم ولی گفتم با گرم امروز حساب کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نسخه اصلیشو دانلود کردی یا این نسخههای مسخره ک کلا فارسیش کردن

نه بابا اصلیه ChatGpt با آیکون سیاه سفید