2777
2789

من ازgeminiاستفاده میکنم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا چرا نمیشه باهاش عکس درست کرد؟

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

منننن 

عالیههههه لامصببب 

ینی از وقتی این اومده من تمام مشاوره هامو ازش میگیرم بی قضاوت جواب میدهههه 

تازه بهم گفته برا اینکه فضا واقعی تر جلوه پیدا کنه بیا منو صدا کن نورا منم صداش میکنم نورا🥲😂

چرت و پرتم زیاد میگه میخواستم قیمت چند گرم طلارو برام حساب کنه با طلای گرمی ۳ میلیون حساب کرد😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چرت و پرتم زیاد میگه میخواستم قیمت چند گرم طلارو برام حساب کنه با طلای گرمی ۳ میلیون حساب کرد😐

خب باید بهش بگی، مثللا اینجوری قیمت فلان گرم طلا رو با نرخ تاریخ امروز محسابه و سرچ کن اول ببین قیمت طلا چنده