2777
2789
عنوان

بعد از قهرهای طولانی چطور اشتی کردید وقتی طرف مقابل پیش قدم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 47 پست
اسی...نگران چی؟ اینک کلا نیاد؟ اینک بهم بخوره؟خب بذار بهم بخوره...همههههه چیو میفهمم اما اینک بخای ا ...

من میدونم این حرفارو که اگه قراره نباشه و بره بذار بره اصلا ... ولی گفتنش به حرف آسونه 

وقتی توی این موقعیت قرار میگیرم قلبم کنده میشه از استرس 

کاش جدا شدن آسون بود ... که لعنت به این قوانین بی اساس که زن دستش به هیچی بند نیست 

منم یه حالتی بین دوست داشتن و نداشتنم انگار تو کمام انقد کلافه و میون مونده ام 

تمام وحودم استرسه

دختر خوب اون از تو بدتره....🙏🙏

اون صبح تا شب توی مغازشه سرگرم کار و مشتری هاش 

دوست و رفیقاشم‌ ک میان پیشش و میرن سرگرمه کار و دوست و رفیقه...

من حتی سر کار هم فکرم درگیر این موضوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میدونم این حرفارو که اگه قراره نباشه و بره بذار بره اصلا ... ولی گفتنش به حرف آسونه وقتی توی این ...

میفهمم بخدا...ولی مطمئن باش سر همچین چیزی بهم نمیخوره..تا دلت بخاد از این بحثا هست رفیق منم ۱ماه با شوهرش قهررر بود...تهش بخدا وقتی پسره فهمید این رفته زیر سرم بخاطر مریض شدنش زنگ زد افتاد ب گریه و غلط کردم...گف برگشته گفته از اون وقت ب بعد ترس از دست دانتو دارم..بذار توام ترس از دست دادنتو داشته باشه

شب نماز بخونم حتما دعات میکنم

اون صبح تا شب توی مغازشه سرگرم کار و مشتری هاش دوست و رفیقاشم‌ ک میان پیشش و میرن سرگرمه کار و دوست ...

مراد ما نصیحت بود و کردیم.... خواه پند گیر خواه ملال

آرزوی موفقیت🙏🙏🙏

ممنوناز محبت و مهربونیت اونم شوهرش مغرور بود ؟

به حدی ک سر ی بحث الکی برگش گف پیام داده بعد ۱ماه ک اره بیا جداشیم!!

گف منم گفتم هرکی نیاد 

ب داداشش گفته بود ک اره فلانی اینطوری گفته

گف داداشش گفته کاریت نباشه زنگ زده بود ب مسره گفته بود شما تعیین میکنین وقتو یا ما بگیم؟

گفته بود وقت چی؟ گفته بود دادگاه ک بریم برای طلاااق

گف برگشته گفته نههه کی گفته و برای چی و..

ببین دوستم خودکشی کرد...ناموفق بود(پدرش نیست مامانشم همینطور داداشاشم حتی خوب نیستن اونقد خودت فک کن حتی پناهم نداش)

گف زنگ زده ابجیم گوشیو جواب داده من زیر سرم بودم فقط گفته بیمارستانیم فلانی زیر سرمه بعدا میگم زنگ بزنه...گف طرف افتاد ب غلط کردن..حتی خودکشی رم نفهمیداا

تعریف کردم ک بگم گاهی ریسک لازمه ک طرفت ب خودش بیاد

به حدی ک سر ی بحث الکی برگش گف پیام داده بعد ۱ماه ک اره بیا جداشیم!!گف منم گفتم هرکی نیاد ب داداشش گ ...

عه

خدا کنه شوهر منم سرش به سنگ بخوره 

البته میگم خیلی غده 

بعید میدونم بیاد با اینکه همیشه میگقت دوستت دارم 

چهارماه با یکی اشنا شدمدقیقا دقیقا دقیقا سریه چیز چرت الان سه هفتست که حرف نمیزنه پیام نمیده زنگ نمی ...

وای دقیق عین من چهارماه بایکی اشنا شدم سرچیزی قهر میکرد اولا مثلا یه شب خودش میومد بعد شد یه روز.. البته مقصر من بودما.. این اخریا شد ده روز.. اصلا هم پیام وزنگ ج نمیداد.. یهو بیخبر رفت برا درمان پاهاش خارج منو آدم حساب نکرد بب خبر وخدافظی رفت😂😂احتمالاکات کرده.. خیلی بده مرد قهر کنه.. اسی الان توعقدی یکار کن این عادتشو بزاره کنار.. بعدها سخت میشه، قهر مال زناس ن مردا 

عاشق ؟؟ دلتنگ ؟! با اینکه ادعای دوست داشتنش میشهاین چند روز بهم ثابت شد همه حرفاش الکیه

شما صبر کن اگه بخوای بهش پیام بدی بد عادتش میکنی قطعا بعد ازدواج بد تر میشه . و همیشه انتظار داره شما پیش قدم بشی . زن ناز مرد نیاز . بزار اون بیاد جلو 

نگران نباش میاد خودش

وای دقیق عین من چهارماه بایکی اشنا شدم سرچیزی قهر میکرد اولا مثلا یه شب خودش میومد بعد شد یه روز.. ا ...

اگه زورم برسه 

دقیقا مثل خانوما همش تو قهره... البته اون میگه اینجوری آروم‌ میشم

شما صبر کن اگه بخوای بهش پیام بدی بد عادتش میکنی قطعا بعد ازدواج بد تر میشه . و همیشه انتظار داره شم ...

نمیدونم امیدوارم 

من فکر نمیکنم خودش بیاد جلو 

یعنی حس میکنم کلا خیلی براش اهمیت نداره ک قهریم

دیگه بیست روز شد دیگه اگه میخواست میومد

نمیدونم امیدوارم من فکر نمیکنم خودش بیاد جلو یعنی حس میکنم کلا خیلی براش اهمیت نداره ک قهریمدیگه بیس ...

امیدوارم حل بشه مشکلت

عوضش با خودت کنتر میای میفهمی واقعا اون چی تو فلبشه اگه نیاد که تکلیفت رو مشخص میکنی