2777
2789
عنوان

بعد از قهرهای طولانی چطور اشتی کردید وقتی طرف مقابل پیش قدم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 47 پست

چهارماه با یکی اشنا شدم

دقیقا دقیقا دقیقا سریه چیز چرت الان سه هفتست که حرف نمیزنه پیام نمیده زنگ نمیزنه هیچی

از چشمم افتاده واقعا

فقط وسطای این بیست روز من بابت عذرخواهی ازجانب خودم بهش پیام دادم و درسردترین حالت ممکن برخورد کرد پوفیوز

پسرا نمیدونم چشون شده سوسول شدن پرنسس شدن انتظار دارن ما بریم خاستگاری 😐

میاد.. وقتی سر سخت باشی،، وقتی ببینه بدون اون هم زندگی کردن برای تو عادی هست چ اون باشه چ اون نباشه ...

خب اگه خواست همچنان کشش بده چکار کنم 

خیلی این چند روز بهم ریختم 

صدتا فکر توی سرمه

در حالی که به نظرم اون عین خیالش هم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بد عادتش کردی یعنی چی التماسش میکنی آشتی کنه الان اصلا بهش پیام نده هر چند روز که شد ببین اصلا ...

عاشق ؟؟ دلتنگ ؟! 

با اینکه ادعای دوست داشتنش میشه

این چند روز بهم ثابت شد همه حرفاش الکیه

خب اگه خواست همچنان کشش بده چکار کنم خیلی این چند روز بهم ریختم صدتا فکر توی سرمهدر حالی که به نظرم ...

اتفاقا اون بیشتر از همه ذهنش مشغوله.. 

همی جریانات هست ک آدم قوی میشه، سرسخت میشه، مصمم میشه

ی چن روزی خودش سرگرم دوست و رفیق و پز دادن میکنه، بعد ک تموم شد میبینه خبری نیست.. میاد سراغت، اونموقع هست ک تو اگ صبور باشی قوی شدی🙏🙏🙏

بازم من نمیگم تجربه میگه🙏🙏

طرف چند سالشه 

تک پسر یا بچه آخر هست اینقدر بچگانه رفتار میکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اتفاقا اون بیشتر از همه ذهنش مشغوله.. همی جریانات هست ک آدم قوی میشه، سرسخت میشه، مصمم میشهی چن روزی ...

نمیدونم من حس میکنم اون عین خیالش نیست که انقد راحته و نمیاد

به جاش من دلم مثل سیر و سرکه میجوشه

اسی...نگران چی؟ اینک کلا نیاد؟ اینک بهم بخوره؟

خب بذار بهم بخوره...همههههه چیو میفهمم اما اینک بخای از الن باج بدی میشی مث مامان بابای من ک تو ۵۰سالگی ام مامان باید بره پیشقدم شه اگ نشه ی اوضاع بدتریو پیش میاره

اگ قراره یرهمچین چیزی بهم بخوره به جهنم بذار بره اصن...از همین اول بذار چیزایی ک اذیتت میکنه رو بدونه .اینجوری بهتر

فک نکن عین خیالش نیس چرا اونم مطمئن باش کلافه اس ولی غرورش جلوشو گرفته...توام وا نده لطفا ب حرف پدرت باش..