2777
2789

حدود ۲۰ روزه سر چیز الکی قهر کرده 

ما عقدیم یخرده عقدمون طولانی شده

اون خیلی مغروره من مقصر نیستم اما میدونم اونم پیش قدم نمیشه

همیشه سر هر چی زود قهر میکنه یه بار دیگه هم دو هفته رفت قهر انقد اصرارش کردم تا برگشت اما همیشه دو سه روزه آشتی میکرد گاهی هم خودش میومد بعد دو سه روز 

ولی این سری نیومده 

یه هفته که گذشته بود پیام داد که اینجوری راحتم و آرامش دارم و اعصابم آرومه .... 

دیگه هیچی ...

به پدرم گفتم زنگ بزن به خونوادش تکلیف منو معلوم کنن میگه نه بذار اصلا فکر کنه تو عین خیالت نیست که قهره و خودش بیاد 

اما من با شناختی که ازش دارم میدونم غد تر و مغرورتر از این حرفاست که بیاد 

جریانی بود که خیلی پیش پا افتاده بود و حتی منم مقصر نبودم بخاطر همین و بخاطر قهرای همیشگیش من نمیرم برای عذر خواهی 

از طرفی شایدم حرف پدرم درست باشه اما من میدونم اون خیلی مغروره و نمیاد برای آشتی ولی من اصلا تو شرایط روحی خوبی نیستم و حالم خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بابات رو گوش کن ضرر نمیکنی غدی و غرور برای کی ؟؟؟؟!!!!برای شما که همسرشی و از هر کسی بهش نزدیکتری خودتو کنترل کن پیش قدم نشو که عادت کنه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
خب چجوری خیلی برام سخته و مدام استرس دارم اگه اصلا نیومد برای اشتی چی

میاد.. وقتی سر سخت باشی،، 

وقتی ببینه بدون اون هم زندگی کردن برای تو عادی هست چ اون باشه چ اون نباشه میاد.. منتتم میکشه.. 🙏🙏

من نمیگم تجربه میگه🙏🙏

فراموشی بگیر و چیزی یادت نیاد.انگار اتفافی نیوفتاده

مردی که قهر میکنه همینو میخاد.خیلی هم احساساتی تره

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

بنظرم بد عادتش کردی یعنی چی التماسش میکنی آشتی کنه 

الان اصلا بهش پیام نده هر چند روز که شد ببین اصلا اگه عاشقت باشه دلش تنگ میشه تماس میگیره مطمئن باش 

اصلا هم به خانواده اش چیزی نگو 

قهر کردن واقعا بده . خودت رو نجات بده از این اخلاقش ‌. 

شما پیش قدم بشی، هر دفعه بدتر میکنه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.