2777
2789
عنوان

بچها براتون میخام دعا کنم بیاید

103 بازدید | 19 پست

بچها من یه پیج یوتیوب زدم با کلی بدبختی و استرس و به زور راضی کردن خانوادم حالا بابام میگه اگه این کانال ۱۰۰۰ تایی بشه میزارم چهره باشه میشه ازتون خواهش کنم به عنوان مادر،خواهربزرگ تر یا حتی رفیق سابسکرایب کنید اسمتونو توی این جا بنویسید و بگید صلوات براتون بفرستم جزء بخونم یا آیت الکرسی دستتون درد نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنه بگو چیکار کنم برات قشنگم؟

هیچی گلم 

فقط برام دعا کن نتیجه ی اعتراض به نمرات نهاییم خوب پیش بره ، نمراتم کم نشه 

همین 

منم برات ساب جمع میکنم 

حالا اسم چنلت رو برام بنویس 😍

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

هیچی گلم فقط برام دعا کن نتیجه ی اعتراض به نمرات نهاییم خوب پیش بره ، نمراتم کم نشه همین منم برات سا ...

قربونت برمممم مهربونن گذاشتم اسم چنلو دستت درد نکنه اگه میشه و پرویی نیست به رفیقام بگو ساب کنن 𝑳𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈 𝑵𝒂𝒓𝒈𝒓𝒔 𝒔𝒕𝒚𝒍𝒆

𝑳𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈 𝑵𝒂𝒓𝒈𝒓𝒔 𝒔𝒕𝒚𝒍𝒆 بچهاا اسم چنلمه دستتون درد نکنه ساب کنید و بگید چطوری واستون دع ...

دعا کن منم پرستار شم بیام چنل بزنم سابم کنی😄

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

عزیز ما نی نی سایت ب زور میریم چطوری یوتوب میریفیل . ترت رایگانه؟

اره یه فیل.   .‌تر خوب ولی برای من رایگان میاره آخه سه ساله هر روز با فیل.   تر شکن میرفتم حالا از بعد عید تک و تک میاره

من سابسکرایب میکنماز ته دل دعا کن مشکلم حل بشه و حالم خوب شههرچقد دوس داشتی ذکر یاحسین بگو به نیتم

چشم ایشالا مشکلت حل بشه 𝑳𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈 𝑵𝒂𝒓𝒈𝒓𝒔 𝒔𝒕𝒚𝒍𝒆