2777
2789

برادر من فردا قراره آزمون نمونه دولتی بده اما مشکل استرسی هست که داره از زمانی که فهمیده مدیران به نتیجه دسترسی دارن استرسش بدتر شده 

معدل 19.93 بوده و شش تا اولویت انتخاب کرده 

اولی انسانی نمونه و بقیه سمپاد هستن 

با چه درصد هایی قبول میشه 

سوال دیگه ای هم که دارم اینه اگه اولویت اول قبول نشه اولویت دوم رو ممکنه قبول بشه ؟

لطفاً هرچی درباره آزمون می‌دونید رو بگید من شخصا هیچ اطلاعی ندارم 

گاهی به قدر صبر بلا می‌دهد خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا الویت اولشو زد نمونه؟باید میزد تیزهوشان

بعد اینکه تیزهوشان از نمونه بالاتره اگه اولی درنیاد دومیم نمیشه دیگه

ولی خب با این معدل نمیخواد زیاد استرس داشته باشه به نظرم نمونه رو میاره

من پارسال شرکت کرده بودم سوالی داری بپرس عزیزم 

چرا الویت اولشو زد نمونه؟باید میزد تیزهوشانبعد اینکه تیزهوشان از نمونه بالاتره اگه اولی درنیاد دومیم ...

شما قبول شدین ؟

با چه درصدهایی 

ودرطول سال خوندین؟

شما قبول شدین ؟با چه درصدهایی ودرطول سال خوندین؟

بله من نمونه قبول شدم،در طول سال اصلا تستی کار نکرده بودم و فقط درس خود مدرسه رو خوب خوندم یعنی حتی یه تستم نزدم،بیشترین درصدم یادمه برای درسای عمومی بود، از ریاضی فکر میکنم دو تا و از علوم پنج تا تقریبا زدم که درست بود،ریاضی و علوم پارسال به شدت سخت بود،اونایی که از ترس شانسی زده بودنشون در نیومدن هیچی چون آزمون نمره منفی داشت

بله من نمونه قبول شدم،در طول سال اصلا تستی کار نکرده بودم و فقط درس خود مدرسه رو خوب خوندم یعنی حتی ...

فقط شما کدوم شهرین ؟

توی شهر شما رقابت زیاد بوده ؟