2777
2789

عمه هام و مادربزرگ پدریم اخلاقشون جوری هست که اگه بفهمن ما با ماشین خودمون مسافرت رفتیم ،ناراحت میشن از حسادت و رفتارشون با ما تغییر میکنه (مامانم این موضوع رو خوب میدونه و بارها تعریف کرده که چقدر عمه ام اذیتش کرده بخاطر ماشین)

بعد ما قرار بود با ماشین خودمون بریم سفر که بابام از یه حاج آقایی ک استخاره هاش خییلی درستن استخاره گرفت و حاج آقا گفت :(خوب نیست ،باهاتون خوب برخورد نمیکنن)

مامانم هی براش سوال بود که منظور حاج آقا از اینکه "خوب برخورد نمیکنن چیه"

منم گفتم مامان مگه نمیدونی منظورش مامان بزرگ و عمه ایناست دیگه

تااازه مامانم دوزاریش جا افتاد و گفت رااست میگی من چرا متوجه نشدم

الان به نظرتون این حرفی که من به مامانم زدم غیبت حساب میشه یا نه

پ.ن:مامان من خودش اخلاق عمه هامو میدونه و برامم تعریف کرده خیلی سال پیش بخاطر مسافرت رفتن عمه ام چقدر اذیتش کرده

ینی من عیب عمه ام رو آشکار نکردم فقط منظور استخاره رو گفتم

الان این غیبت حساب میشه یا نه؟

چون به لحاظ شرعی، عیبی که دیگران ازش باخبر باشن رو اگه مجددا بازگو کنی غیبت حساب نمیشه

ولی من میگم شاید غیبت کردم و ...

فکر نمیکنم غیبت باشه ولی خب شاید قضاوت کرده باشی و شاید این بار منظور رفتار اونها نبوده باشه نمیدونم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز اشکار غیبت نیست و تعجبم از باباته که برا مسافرت استخاره گرفته واقعا ادمای عجیبی هستن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

از طرف شون صدقه بده انشالله رفع میشه

اما پدرتون چه لزومی داره برای سفر استخاره کنن؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فکر نمیکنم غیبت باشه ولی خب شاید قضاوت کرده باشی و شاید این بار منظور رفتار اونها نبوده باشه نمیدونم

آره درست میگی اگه منظور استخاره اونا نبودن من زود قضاوت کردم 🤦🏻‍♀️

ولی به نظرم همونا بودن به احتمال زیاد

چون قبلا هم بخاطر همین مسافرتا اذیت مون کردن 

همینو بگو خیلی سم ان خانواده بابام جیگر مامانمو خون کردن تو همه سالها نمیخوان بابام ما رو جایی ببره ...

ب جای مامان بابات تو اوارشو رو سرشون تو بزن بکوبشون تا بفهمنن دنیا دست کیه. یه بار دوبار سه بار بپری بهشون بار چهارم همچین کارا و توقعاتی نمیکنن 

چیز اشکار غیبت نیست و تعجبم از باباته که برا مسافرت استخاره گرفته واقعا ادمای عجیبی هستن

قرار شده بود بابام ماشین رو درست حسابی تعمیر کنه ولی باز نگران بود ک ممکنه تو راه خراب شه و...

برا این گرفت

آره درست میگی اگه منظور استخاره اونا نبودن من زود قضاوت کردم 🤦🏻‍♀️ولی به نظرم همونا بودن به احتمال ...

احتمال میدم تهمت زده باشی.اینجا غیبت زیاد موضوعیت نداره استغفار کن ان شاالله خدا میبخشه و دیگه دنبالش رو نگیر

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

از طرف شون صدقه بده انشالله رفع میشهاما پدرتون چه لزومی داره برای سفر استخاره کنن؟

یعنی غیبت کردم 🤦🏻‍♀️❔

قرار شد ماشین رو ببره تعمیرگاه،اساسی درستش کنن باز نگران بود ک ممکنه تو راه خراب شه و..

بخاطر همین گرفت

همینو بگو خیلی سم ان خانواده بابام جیگر مامانمو خون کردن تو همه سالها نمیخوان بابام ما رو جایی ببره ...

چرا باهاشون رفت و آمد دارین اصلا